Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αργεί η σύνδεσή σας στο ίντερνετ; Κάντε αυτό το κολπάκι και θα «πετάει»!

Επιτέλους!

21 Σεπτεμβρίου 2019 16:05
Αργεί η σύνδεσή σας στο ίντερνετ; Κάντε αυτό το κολπάκι και θα «πετάει»!

Αργεί η σύνδεσή σας στο ίντερνετ; Κάντε αυτό το κολπάκι και θα «πετάει»! Μην γκρινιάζετε αν σέρνεται ο browser σας! «Ξέμεινες» από ίνετερνετ; Το κόλπο για να «σπάσεις» τον κωδικό από το Wifi του γείτονα! (Video)

Αυτό που φταίει στην ουσία είναι τα πολλά add-ons που έχετε βάλει στο φυλλομετρητή σας.

Μην βάζετε ότι βλέπετε μπροστά σας! Μία καλή μέθοδος για να δούμε πόσο καλά “τρέχει” ο browser μας είναι να εκκινήσουμε τον Mozzila ή Chrome με τα πρόσθετα απενεργοποιημένα.

Για τον Mozilla Firefox: Θα πάμε στην καρτέλα βοήθεια και εκεί θα επιλέξουμε Επανεκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία, στον Chrome: κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο της συντόμευσης του Chrome και επιλέξτε Ιδιότητες.

Στην καρτέλα Συντόμευση, προσθέστε στο τέλος του πεδίου Target τη φράση “–no-extensions” (με δύο παύλες στην αρχή) και πατήστε ΟΚ. Τι σημαίνει το Error 404 που βλέπουμε σε σελίδες στο ίντερνετ; Πώς πήρε το χαρακτηριστικό του νούμερο;

Κλείστε όλα τα ανοικτά παράθυρα του chrome και ξεκινήστε τον ξανά. Για να απενεργοποιήσετε την ασφαλή λειτουργία του Chrome, επεξεργαστείτε ξανά το εικονίδιο της συντόμευσης, και τέλος για τον Internet Explorer: πατήστε τα πλήκτρα “Windows + R” ώστε να ανοίξει το παράθυρο εκτέλεσης.

Εκεί πληκτρολογήστε “iexplore.exe -extoff”. Με λίγα λόγια, μετά από αυτές τις ενέργειες θα διαπιστώσετε ότι τα πρόσθετα (add-ons) κάνουν “αρκετή ζημιά” στη λειτουργία του browser και δη της ταχύτητας του Internet μας. Γιαυτό η χρησιμοποίηση τέτοιων πρόσθετων να γίνεται με φειδώ και μόνο όσα είναι απολύτως αναγκαία να εγκαθίστανται!

Νέο iOS για την Apple - Τι αλλάζει στα iPhone από το φθινόπωρο;

Το συνέδριο της Apple λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο τέτοια εποχή και ενημερώνει για τις αναβαθμίσεις και τις αλλαγές στα προγράμματα των iPhone και των υπόλοιπων συσκευών της εταιρίας. Εκατομμύρια χρήστες της Yahoo αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το email!

Την παρουσίαση άνοιξε το βράδυ της Δευτέρας από το Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, ο CEO της Apple, Τιμ Κουκ, ο οποίος και αναφέρθηκε σε μια σειρά από αναβαθμίσεις και νέα προϊόντα που ο αμερικανικός κολοσσός θα ρίξει στην αγορά απέναντι στην Google, αλλά και την Facebook.

Εκείνο που μονοπώλησε το ενδιαφέρον όσων ασχολούνται επαγγελματικά με την πληροφορική ήταν το υπερόπλο της Apple, το νέο Mac Pro, ένας υπερυπολογιστής που στην εταιρία ευελπιστούν να σβήσει τις εξευτελιστικές κριτικές του προκατόχου του.

Το νέο iOS13 γίνεται μαύρo

Σύμφωνα με τα υψηλά ιστάμενα στελέχη της Apple, το νέο iOS 13 θα περιλαμβάνει εφαρμογή ξεκλειδώματος οθόνης με αναγνώριση προσώπου, λειτουργική και 30% πιο γρήγορη. Παράλληλα, αναμένεται μια γενναία ανανέωση στο Store των iPhone το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να κατεβάζουν εφαρμογές 50% πιο μικρές σε όγκο, ενώ και οι αναβαθμίσεις των ήδη εγκατεστημένων συμπιέζονται σε όγκο κατά 60%.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share