Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020

Σου χάκαραν το λογαριασμό στο Instagram; Τι πρέπει να κάνεις!

Δείτε αναλυτικά!

18 Σεπτεμβρίου 2019 15:21
Σου χάκαραν το λογαριασμό στο Instagram; Τι πρέπει να κάνεις!

Το χακάρισμα λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας συνηθισμένο άσχημο συμβάν που πρέπει να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε πια.

Δείτε επίσης: Αδιανόητο: Χάκαραν το twitter του ιδρυτή του twitter!

Και μπορεί να συμβεί στον καθένα. Μην ανησυχήσετε. Μπορείτε άμεσα να κάνετε κάποια απλά βήματα για να ανακτήσετε τα δεδομένα και τον λογαριασμό σας. Αν γίνει στον λογαριασμό σας στο Instragram πρέπει να κάνετε άμεσα κάποιες κινήσεις.

Αρχικά πρέπει να ελέγξτε το e-mail σας. Αν έχετε λάβει ένα e-mail από το Instagram που λέει ότι η διεύθυνση email σας έχει αλλάξει, πιθανόν να μπορείτε να το ξαναγυρίσετε στην προηγούμενη κατάσταση, χρησιμοποιώντας την επιλογή «ανατρέψτε την αλλαγή» που θα βρείτε μέσα στο συγκεκριμένο μήνυμα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Αν δεν υπάρχει αυτή η επιλογή, το επόμενο βήμα είναι να ζητήσετε έναν κωδικό ασφαλείας για την διεύθυνση e-mail ή το κινητό τηλέφωνο. Αυτό επιτρέπει στο Instagram να επιβεβαιώσει ότι εσείς είστε ο κάτοχος του λογαριασμού. Για να το κάνετε αυτό πηγαίνετε στην οθόνη login και πατήστε την επιλογή «My login info isn't working».

Ακολούθως επιλέξτε να σταλεί ο κωδικός είτε στη διεύθυνση e-mail σας είτε sτο κινητό σας, και πληκτρολογήστε τον εξαψήφιο αριθμό στο Instagram, ακολουθώντας τις οδηγίες που θα σας δοθούν.

Αν ούτε τώρα δεν βλέπετε... φως, το Instagram προτείνει να αναφέρετε τον λογαριασμό και να ακολουθήσετε τα βήματα που θα σας δοθούν για να επανακτήσετε την πρόσβαση σας σε αυτόν. Από τη στιγμή που θα κάνετε το αίτημα, θα παραλάβετε ένα αυτόματο email από την ομάδα ασφαλείας του Instagram που θα σας ζητάει να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας τα επόμενα 24ωρα.

Θα σας ζητηθεί μια φωτογραφία σας όπου θα κρατάτε τον κωδικό που σας έχει δώσει το Instagram, και στη συνέχεια θα χρειαστεί να δώσετε την διεύθυνση email ή τον αριθμό τηλεφώνου που χρησιμοποιήσατε για να γραφτείτε στο Instagram. Στη συνέχεια, θα σας αποσταλούν συγκεκριμένες οδηγίες για να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας.

Πάντως, για να είστε ασφαλείς αναφορικά με τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βρείτε έναν πιο δύσκολο και σύνθετο κωδικό και όχι συνηθισμένους συνδυασμούς. Για το καλό σας...

Θέλετε να δείτε ένα ιδιωτικό λογαριασμό στο Instagram; Υπάρχει τρόπος!

Θέλετε να δείτε ένα ιδιωτικό λογαριασμό στο Instagram και τόσο καιρό δεν μπορείτε; Τότε σας βρήκαμε την λύση και δεν θα μείνει τίποτα κρυφό πια!

Φυσικά, ο πρώτος, σίγουρος και ασφαλής τρόπος για να δει κάποιος το περιεχόμενο ενός ιδιωτικού λογαριασμού στο Instagram είναι να κάνει αίτημα για να γίνει ακόλουθος. Οταν ο ιδιοκτήτης του ιδιωτικού Instagram λογαριασμού αποδεχθεί το αίτημα, τότε ο... αιτών θα έχει πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του, θα μπορεί να χαζεύει τις φωτογραφίες του, τα insta stories του και θα μπορεί να σχολιάζει και να ανταλλάσσει προσωπικά μηνύματα μαζί του.

Πώς μπορείς να δεις τις δημοσιεύσεις ενός ιδιωτικού Instagram λογαριασμού

Τι γίνεται στην περίπτωση, όμως, που κάποιος θέλει να δει το περιεχόμενο ενός ιδιωτικού Instagram λογαριασμού χωρίς να ακολουθήσει την εν λόγω διαδιακασία;

Κάποιες από τις δημοσιεύσεις των ιδιωτικών Instagram λογαριασμών μπορεί να τις δει ο οποιοσδήποτε αν ψάξει λίγο παραπάνω.

Χρησιμοποιήστε την Google

Μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε το όνομα του Instagram του ιδιωτικού λογαριασμού (μπορείτε να δείτε το όνομα, τον αριθμό των αναρτήσεων και των ακολούθων ενός ιδιωτικού λογαριασμού) στο Google και στη συνέχεια να κάνετε μια αναζήτηση εικόνων.

Πιθανότατα ορισμένες από τις φωτογραφίες του εν λόγω Instagram λογαριασμού θα εμφανιστούν, αφού έχουν ταγκαριστεί κάπου αλλού σε ένα δημόσιο λογαριασμό Instagram ή ακόμα και σε λογαριασμούς του Facebook.

 

TECH

Ροή ειδήσεων

Share