Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Με αυτό το βραχιολάκι θα κόψεις κάθε κακή σου συνήθεια!

Θα πονέσει λίγο αλλά θα σε βοηθήσει...

2 Σεπτεμβρίου 2019 13:15
Με αυτό το βραχιολάκι θα κόψεις κάθε κακή σου συνήθεια!

Όσο και να προσπαθείς δεν μπορείς να απαρνηθείς κάποιες κακές συνήθειες! Προσπαθείς να βάλεις ένα όριο στο πόσα ξοδεύεις σε ψώνια, στο τι τρως, στο πόσο καπνίζεις ή πίνεις. Μέχρι σήμερα δεν τα έχεις καταφέρει και κάπως έτσι φτάνει το τέλος του μήνα βλέπεις τον λογαριασμό σου άδειο και έχεις επιβαρύνει την υγεία σου. Πλέον, όμως, έχεις σύμμαχο την Amazon η οποία σου κάνει ηλεκτροσόκ για να κόψεις τις κακές συνήθειες! Η Amazon θα στέλνει βοήθεια σε όσους αναζητούν την λέξη "αυτοκτονία"!

Το behavior training βραχιόλι είναι αυτό που χρειάζεσαι!

Όταν κάνεις κάτι καλό για τον οργανισμό σου, για παράδειγμα πας για τρέξιμο, το βραχιόλι δονείται ελαφρά για να σε επιβραβεύσει, αν όμως ακολουθήσεις τις κακές συνήθειες θα σου κάνει ηλεκτροσοκ με 350-volt για να σου υπενθυμίσει πώς κάνεις κάτι κακό!

Στην περιγραφή του βραχιολιού εξηγεί πώς είναι ασφαλές και ότι η ποσότητα ρεύματος με την οποία σε «χτυπάει» στον καρπό δεν είναι επικίνδυνη. Ο δημιουργός μάλιστα αυτής της συσκευής, εξηγεί πώς το βραχιόλι θα εκπαιδεύσει τον εγκέφαλο σου να συνδέει τις κακές συνήθειες με δυσάρεστη αίσθηση με αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου να μην επιθυμείς να καπνίσεις, να φας fast food ή να πληρώσεις μία ακόμα τσάντα!

Σύμφωνα με την περιγραφή του προϊόντος πάνω από 50,000 άνθρωποι έχουν καταφέρει να αφήσουν πίσω τους κακές συνήθειες όπως το κάπνισμα ή το να κοιμούνται παραπάνω από την ώρα που έχουν ορίσει το ξυπνητήρι τους.

Το βραχιόλι λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία και έρχεται μαζί με μία εφαρμογή (διαθέσιμη για iOS και Android) η οποία σου επιτρέπει να επιλέξεις τις κακές συνήθειες που θέλεις να αφήσεις στο παρελθόν!

Η λογική πίσω από το ηλεκτροσόκ για να κόψεις τις κακές συνήθειες
Η λογική του συγκεκριμένου βραχιολιού είναι βασισμένη σε 80 χρόνια επιστημονικών θεραπειών, μελέτες αποστροφής.

Η εταιρεία, πάντως, συνιστά να μην γίνεται χρήση από άτομα κάτω των 18 ετών, απ’ όσους έχουν βηματοδότη και από τις έγκυες.

Amazon: Απεργούν οι εργαζόμενοι διεκδικώντας καλύτερους μισθούς!

Απεργούν οι εργαζόμενοι της Amazon διεκδικώντας καλύτερους μισθούς! Για πόσες ημέρες δεν θα εργάζονται;

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις, υπό το σύνθημα «όχι άλλες εκπτώσεις στους μισθούς μας», προγραμματίστηκαν ώστε να συμπέσουν με τη λεγόμενη Prime Day της Amazon, όταν ο αμερικανικός κολοσσός των πωλήσεων λιανικής μέσω Διαδικτύου προσφέρει στους συνδρομητές της υπηρεσίας Prime μεγάλες εκπτώσεις σε επιλεγμένα είδη. Η Γερμανία είναι η δεύτερη σημαντικότερη αγορά για την Amazon, μετά τις ΗΠΑ. Να σας θυμίσουμε και το σπίτι όπου «γεννήθηκε» η Amazon πωλείται!

Η εταιρεία ωστόσο είναι αντιμέτωπη με μια μακρόχρονη διένεξη με τα συνδικάτα στη Γερμανία, που διεκδικούν υψηλότερους μισθούς και καλύτερες συνθήκες εργασίας για τους υπαλλήλους των αποθηκών της Amazon κι έχουν προκηρύξει επανειλημμένα απεργιακές κινητοποιήσεις από το 2013.

«Την ώρα που η Amazon προτρέπει τους πελάτες της να κυνηγήσουν τις μεγάλες εκπτώσεις που προσφέρει κατά την Prime Day, στερεί από τους υπαλλήλους της έναν μισθό με τον οποίο να μπορούν να ζήσουν», στηλίτευσε ο Ορχάν Ακμάν, στέλεχος της γερμανικής συνομοσπονδίας συνδικάτων των εργαζομένων στις υπηρεσίες, ή ver.di, σε δελτίο Τύπου που δόθηκε στη δημοσιότητα χθες βράδυ.

«Η εταιρεία πρέπει επιτέλους να αναγνωρίσει τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας των τομέων της λιανικής και των πωλήσεων μέσω ταχυδρομείου», συνέχισε ο Ακμάν. «Οι μισθοί στην Amazo δεν γίνεται πλέον να ορίζονται με τρόπο που ανάγεται στον φεουδαλισμό», πρόσθεσε.

Ζητούν συλλογικές συμβάσεις

Η ver.di ζητεί οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας να αποκτήσουν δεσμευτική ισχύ στον τομέα λιανικής στη Γερμανία. Σε αυτή την περίπτωση, εξήγησε ο Ακμάν, «η νομικά δεσμευτική για όλους συλλογική σύμβαση εργασίας θα εφαρμοζόταν και στην Amazon».

Η Amazon λειτουργεί συνολικά 12 αποθήκες στη Γερμανία. Νωρίτερα την Κυριακή (14/07) η εταιρεία ανακοίνωσε σχέδια να ανοίξει ακόμα μία αποθήκη στη χώρα εντός του έτους και να δημιουργήσει πάνω από 2.800 θέσεις απασχόλησης με συμβάσεις αορίστου χρόνου.

Ο ιδρυτής της Amazon μας ταξιδεύει στο φεγγάρι! (Video)

Ο ιδρυτής της Amazon μας ταξιδεύει στο φεγγάρι παρουσίασε το διαστημικό όχημα Blue Moon!

Τον Μάρτιο, ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Μάικ Πενς, είχε καλέσει τη NASA να κατασκευάσει μια διαστημική πλατφόρμα που θα έμπαινε σε σεληνιακή τροχιά και να μεταφέρει τους Αμερικανούς αστροναύτες στον νότιο πόλο του φεγγαριού μέχρι το 2024 με οποιοδήποτε μέσο είναι απαραίτητο, αλλά οπωσδήποτε τέσσερα χρόνια νωρίτερα από ό, τι αρχικώς είχε προγραμματιστεί.

«Μου αρέσει αυτό», είπε ο Μπέζος για το χρονοδιάγραμμα του Αμερικανού αντιπροέδρου, προσθέτοντας ότι «μπορούμε να βοηθήσουμε στην επίτευξη αυτού του χρονοδιαγράμματος, αλλά μόνο επειδή ξεκινήσαμε πριν από τρία χρόνια. Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στο φεγγάρι, αυτή τη φορά για να μείνουμε».

Η μάχη για την κατάκτηση του Διαστήματος βρίσκεται στα αρχικά της στάδια, καθώς οι μεγάλες δυνάμεις ερίζουν ήδη για τους κανόνες που θα διέπουν την παρουσία τους εκτός Γης, την ίδια στιγμή που μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας υπογράφουν συμφωνίες συνεργασίας με κράτη, αλλά και τη NASA, προκειμένου να καλύψουν μέρος του κόστους και βέβαια να έχουν ένα μερίδιο της «πίτας» από τα διαφαινόμενα κέρδη. Από το... πάρτι στο Διάστημα δεν θα μπορούσε να λείψει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη, ο Τζεφ Μπέζος. Ο ιδρυτής της Amazon παρουσίασε το διαστημικό όχημα Blue Moon με το οποίο οι άνθρωποι, αλλά και φορτία, θα μπορούν να ταξιδεύουν στο φεγγάρι, ακόμη και για λόγους αναψυχής.

Κατά τη διάρκεια της ολονύκτιας παρουσίασής του στο συνεδριακό κέντρο της Ουάσιγκτον, ο Μπέζος αποκάλυψε τη μακέτα σχεδίασης του διαστημικού σκάφους. «Αυτό είναι ένα απίστευτο όχημα και προρίζεται για το φεγγάρι», τόνισε.

Ο μίστερ Amazon αποκάλυψε επίσης μια νέα μηχανή για την εκτόξευση πυραύλων που ονομάζεται BE-7, η οποία μπορεί να εκτοξευθεί με δύναμη 10.000 κιλών (4.535 κιλά).

Η ιδιωτική Blue Origin, με έδρα το Kent της Ουάσινγκτον, αναπτύσσει τον πύραυλο New Shepard για ταξίδια μικρής διαρκείας στον τουρισμό και έναν πυραύλο εκτόξευσης βαρέως τύπου που ονομάζεται New Glenn για συμβάσεις εκτόξευσης δορυφόρων. Στοχεύει να παραδώσει το νέο πυραύλο Glenn μέχρι το 2021, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη μεταφορά ανθρώπων στο Φεγγάρι.

Η NASA έχει ήδη εντοπίσει τις θέσεις που θα υλοποιοήσει τον σχεδιασμό της στο νότιο πόλο της Σελήνης, μια περιοχή που πιστεύεται ότι διατηρεί αρκετό ανακτήσιμο παγωμένο νερό για χρήση στη σύνθεση πρόσθετων καυσίμων πυραύλων, καθώς και για πόσιμο νερό!

Ο Μπέζος, έχει μιλήσει για το ευρύτερο όραμά του για ένα μέλλον στο οποίο εκατομμύρια άνθρωποι θα ζουν και θα εργάζονται στο Διάστημα. Η ανακοίνωσή του ήρθε περίπου δύο μήνες πριν από την 50ή επέτειο από την πρώτη προσγείωση σε φεγγάρι και ξεκίνησε την παρουσίασή του με βίντεο αυτού του γεγονότος.

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο μίλησε για τη σημασία του μελλοντικού ανθρώπινου αποικισμού στο Φεγγάρι και σε άλλους πλανήτες και ανέφερε δύο σημαντικά ζητήματα που θα λυθούν: τη μείωση του κόστους εκτόξευσης και τη χρήση πόρων που βρίσκονται στο διάστημα.

«Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που γνωρίζουμε σήμερα για το φεγγάρι είναι ότι υπάρχει νερό εκεί», ανέφερε ο Μπέζος. «Έχει τη μορφή πάγου. Είναι στους μόνιμα σκιασμένους κρατήρες στους πόλους του φεγγαριού», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το όραμά του μοιράζεται και άλλες επιχειρήσεις ιδιωτικού χώρου που υποστηρίζονται από δισεκατομμυριούχους όπως η SpaceX του Elon Musk και οι αερομεταφορείς όπως η United Launch Alliance, μια συνεργασία μεταξύ της Boeing Co και της Lockheed Martin.

Ενώ ο Μπέζος είναι ο βασικός παίκτης στην εξερεύνηση του διαστήματος και κερδίζει δουλειές από την αμερικανική κυβέρνηση, έχει αποτελέσει στόχο επαναλαμβανόμενης κριτικής από τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τράμπ, ο οποίος τον έχει αναφέρει ως Jeff "Bozo". Ο Bezos κατέχει επίσης την Washington Post , το οποίο ο Τραμπ έχει στοχεύσει συχνά στις αναφορές του για fake news.

Δείτε το βίντεο:

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share