Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Μαυρίζει" το Facebook! Τι συνέβη;

Τι αλλάζει στην εφαρμογή;

19 Αυγούστου 2019 14:44

Ένα καινούριο layout εξετάζει το Facebook για την εφαρμογή, αρκετά διαφορετικό από εκείνο που είχε συνηθίσει ο χρήστης, καθώς το layout του αναμένεται να είναι σε μαύρο φόντο. Το Facebook ετοιμάζει ένα νέο ειδησεογραφικό tab!

Όπως αναφέρει η προγραμματίστρια Jane Manchun Wong στο blog της, η οποία εντόπισε την εν λόγω αλλαγή μελετώντας κώδικα της εφαρμογής, αυτό το μαύρο φόντο συνιστά ειδικό σχεδιασμό για τα κινητά και είναι ακόμη σε στάδιο ανάπτυξης. Προς το παρόν, μόνο συγκεκριμένα μέρη της εφαρμογής έχουν αναπροσαρμοστεί ώστε να υποστηρίζουν τη σκούρα λειτουργία.

Δεν έχει γίνει γνωστό πότε ακριβώς θα είναι ολοκληρωμένο το σκούρο layout, καθώς ο χρόνος δοκιμών σε τέτοιες περιπτώσεις ποικίλει, ωστόσο οι πρώτες εικόνες είναι εντυπωσιακές.

Νέο iOS για την Apple - Τι αλλάζει στα iPhone από το φθινόπωρο;

Το συνέδριο της Apple λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο τέτοια εποχή και ενημερώνει για τις αναβαθμίσεις και τις αλλαγές στα προγράμματα των iPhone και των υπόλοιπων συσκευών της εταιρίας.

Την παρουσίαση άνοιξε το βράδυ της Δευτέρας από το Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, ο CEO της Apple, Τιμ Κουκ, ο οποίος και αναφέρθηκε σε μια σειρά από αναβαθμίσεις και νέα προϊόντα που ο αμερικανικός κολοσσός θα ρίξει στην αγορά απέναντι στην Google, αλλά και την Facebook.

Εκείνο που μονοπώλησε το ενδιαφέρον όσων ασχολούνται επαγγελματικά με την πληροφορική ήταν το υπερόπλο της Apple, το νέο Mac Pro, ένας υπερυπολογιστής που στην εταιρία ευελπιστούν να σβήσει τις εξευτελιστικές κριτικές του προκατόχου του.

Το νέο iOS13 γίνεται μαύρo

Σύμφωνα με τα υψηλά ιστάμενα στελέχη της Apple, το νέο iOS 13 θα περιλαμβάνει εφαρμογή ξεκλειδώματος οθόνης με αναγνώριση προσώπου, λειτουργική και 30% πιο γρήγορη. Παράλληλα, αναμένεται μια γενναία ανανέωση στο Store των iPhone το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να κατεβάζουν εφαρμογές 50% πιο μικρές σε όγκο, ενώ και οι αναβαθμίσεις των ήδη εγκατεστημένων συμπιέζονται σε όγκο κατά 60%.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share