Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Σούσι από...εκτυπωτή!

Προσωποποιημένο κιόλας!

24 Ιουλίου 2019 10:34
Απίστευτο κι όμως αληθινό: Σούσι από...εκτυπωτή!

Η ιαπωνική εταιρεία Open Meals αποφάσισε να πάει τους 3D εκτυπωτές φαγητού στο επόμενο επίπεδο και να φτιάχνουν σούσι που ανταποκρίνεται στα προσωπικά γούστα του κάθε πελάτη!

Πρόθεσή τους, ήταν να δημιουργήσει σούσι από τρισδιάστατο εκτυπωτή, αναλύοντας τον σίελο, τα ούρα και τα περιττώματα των πελατών, ώστε κάθε μπουκιά να είναι προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες τους! Στους στόχους της Open Meals μάλιστα, είναι να ανοίξει και ένα εστιατόριο στο οποίο ένα σύστημα από ρομποτικούς βραχίονες και τρισδιάστατους εκτυπωτές θα τροφοδοτείται με βιοδεδομένα για να δημιουργεί τα σούσι που πραγματικά κάποιος θα θέλει να φάει.

Χάσατε το κινητό σας και είναι στο αθόρυβο; Να πώς θα το βρείτε!

Ας μην κοροϊδευόμαστε όλοι το έχουμε πάθει ακόμα και οι πιο προσεκτικοί χρήστες των κινητών τηλεφώνων. Έχουμε χάσει το «πολύτιμο» αυτό εργαλείο που έχει γίνει προέκταση του χεριού μας μέσα στο σπίτι μας.

Τι πρέπει να κάνεις αν το κινητό σου έπεσε σε νερό!

Από τη μία στιγμή στην άλλη δεν είναι πουθενά! Και το χειρότερο; Έχουμε ξεχάσει το κινητό στο αθόρυβο με συνεπές αποτέλεσμα να μην μπορούμε να το βρούμε με τίποτα.

Facebook, Ιnstagram, κλήσεις, μηνύματα. Υπάρχουν κάποιες στιγμές που απλά θέλεις να βάλεις στο αθόρυβο το κινητό για να ηρεμήσεις.

Έρχεται όμως η στιγμή που πρέπει να θυμηθείς που το ακούμπησες και κάνεις άνω - κάτω το σπίτι μέχρι να εντοπίσεις τη συσκευή.

Υπάρχει ένα κόλπο που θα... γλιτώσει το σπίτι από την ακαταστασία.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τηλεφωνήσεις στη συσκευή και να κρατήσεις ένα ηχείο στα χέρια σου.

Όταν πλησιάσεις το ηχείο θα κάνει παρεμβολές λόγω της ακτινοβολίας!

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share