Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτό το gadget δεν θα λείπει από κανένα ταξίδι μου!

30 Μαΐου 2019 07:14
Αυτό το gadget δεν θα λείπει από κανένα ταξίδι μου!

Για μένα η φωτογραφία είναι κάτι περισσότερο από χόμπι, είναι πάθος, αγάπη, τέχνη. Ως travel blogger το ίδιο αισθάνομαι και για τα ταξίδια οπότε τι καλύτερο από το να τα συνδυάζω και τα δύο;

Τώρα με το νέο Alcatel 1S μπορώ να απαθανατίζω με άνεση ό,τι με γοητεύει. Με βάρος μόλις 146 γραμμάρια, σε τέλειο ματ μεταλλικό μαύρο χρώμα θα γίνει η προέκταση του χεριού μου.

Με οκταπύρηνο επεξεργαστή 3GB RAM σε συνδυασμό με 32GB χώρο αποθήκευσης και Android Pie θα μπορώ να είμαι συνεχώς συνδεδεμένος με το internet για να βλέπω τι παίζει γύρω, ενώ με τη διπλή κύρια κάμερα 16MP + 2ΜP και με διάφραγμα που ανιχνεύει το φως στην κύρια κάμερα θα απαθανατίζω πολλών ειδών φωτογραφίες από τοπία, μέχρι still life και πορτρέτα, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Τέλος, χάρη στην 5.5' 18:9 HD+ Full View οθόνη θα έχω μια εξαιρετική εμπειρία θέασης ώστε να παρακολουθώ τα αγαπημένα μου videos, ενώ ξέρω πως με τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος και το λογισμικό αναγνώρισης προσώπου δεν θα πέσει σε ξένα χέρια. Mε αυτό το smartphone είμαι σίγουρος πως θα κερδίσω χιλιάδες likes για κάθε post και πιστέψτε με, αυτό δεν είναι υπερβολή.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share