Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Instagram: Επανήλθε μετά το παγκόσμιο «κρασάρισμα»!

Ποια ήταν η αιτία του προβλήματος;

14 Μαΐου 2019 21:13
Instagram: Επανήλθε μετά το παγκόσμιο «κρασάρισμα»!

Επανήλθε μετά το παγκόσμιο «κρασάρισμα» το Instagram! Ποια ήταν η αιτία του προβλήματος;

Οι χρήστες δεν μπορούσαν να ανεβάσουν φωτογραφίες στην εφαρμογή.

Επανήλθε μετά από αρκετές ώρες η ομαλή λειτουργία του Instagram, το οποίο είχε «κρασάρει» σε πολλές χώρες του κόσμου.

Η κεντρική σελίδα έδειχνε φωτογραφίες που έχουν ήδη ανέβει, ωστόσο το νέο περιεχόμενο δεν εμφανιζόταν. Παράλληλα, προβλήματα διαπιστώθηκαν και στα stories, παρόλο που τα παλιά εμφανίζονται κανονικά.

Μέχρι στιγμής η αιτία του προβλήματος παραμένει άγνωστη. To Facebook, στο οποίο ανήκει το Instagram, δεν έχει προς το παρόν κάνει κάποιο σχόλιο για τα αίτια, αλλά και το πότε θα επιδιορθωθεί το πρόβλημα

Οι περιοχές που αντιμετώπισαν το «κρασάρισμα» του Instagram είναι Ευρώπη, Αυστραλία, Νότια Αμερική και περιοχές των ΗΠΑ.

Ψάξτε τα συρτάρια σας: Αν έχετε αυτό πουλιέται για εξωφρενικές τιμές!

Αν το iPod ήταν άνθρωπος, φέτος θα μπορούσε να ψηφίσει στις εκλογές, καθώς κλείνουν 18 χρόνια από την ημέρα που η Apple παρουσίασε για πρώτη φορά την εμβληματική συσκευή αναπαραγωγής μουσικής.

Πλέον το iPod έχει εξελιχθεί σημαντικά, ωστόσο, για τους συλλέκτες, η πρώτη έκδοση της συσκευής αποτελεί «σκοτεινό αντικείμενο του πόθου», όπως αποδεικνύεται από το ποσό που πλήρωσε κάποιος για να την αποκτήσει.

Συγκεκριμένα, η συσκευή της φωτογραφίας, η οποία ήταν κλεισμένη στο κουτί με το σελοφάν του πουλήθηκε για την απίστευτη τιμή των 20.000 δολαρίων, ενώ όταν πρωτοκυκλοφόρησε, το iPod κόστιζε 400 δολάρια.
Η τιμή είναι εξωφρενική, ωστόσο, όπως αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ είναι άγνωστο πόσες τέτοιες «ανέγγιχτες» συσκευές υπάρχουν στον κόσμο, γεγονός που την καθιστά ιδιαίτερα σπάνια.

Σημειώνεται ότι συλλεκτική εκδοχή του iPod του 2004 πουλήθηκε το 2014 για την τιμή των 90.000 δολαρίων.

TAGS
 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share