Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019

Παλιά κινητά: Αυτή είναι η νέα τάση!

Εσένα που βρίσκεται το παλιό σου κινητό;

23 Απριλίου 2019 13:46
Παλιά κινητά: Αυτή είναι η νέα τάση!

Το τελευταίο καιρό έχει σημειωθεί αύξηση των πωλήσεων στα παλιά κινητά τηλέφωνα

Γιατί τα επιλέγουν οι χρήστες;

Οι πωλήσεις των λεγόμενων «dumbphones» (μια λέξη που χαρακτηρίζει τα πρώτα παλιά κινητά τηλέφωνα που ήταν πολύ εύκολα στην χρήση τους), αυξάνονται καθώς οι καταναλωτές αναζητούν όλο και περισσότερους τρόπους αποσύνδεσης από την τεχνολογία.

Αν και πλέον για πολλούς ανθρώπους τα smartphones είναι απαραίτητα για την εργασία τους αλλά και ένα φαινόμενο εξάρτησης και εθισμού.

Τα παλιά κινητά τηλέφωνα αυτά που δεν είναι συνδεδεμένα στο διαδίκτυο και επιτρέπουν στον χρήστη απλά να κάνει κλήσεις και να στέλνει μηνύματα, γίνονται όλο και πιο δημοφιλή, καθώς οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 5% πέρυσι.

Αντίθετα, οι πωλήσεις των smartphone αυξήθηκαν κατά μόλις 2%, σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent.

Εκτός λοιπόν, από ένα μέσο που ωφελεί την κοινωνικοποίηση των ανθρώπων, τα dumbphones αποδεικνύονται δημοφιλή με τους ηλικιωμένους ανθρώπους που βρίσκουν τα smartphones άσκοπα και πολύπλοκα στη χρήση τους.

Δείξε τον τρόπο που κρατάς το κινητό σου...να σου πω ποιος είσαι!

Δείξε τον τρόπο που κρατάς το κινητό σου...να σου πω ποιος είσαι!

Συνεχώς λέμε πώς ό,τι κι αν κάνουμε, πάντα κάτι σημαίνει και κάτι αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα μας.

Φυσικά χαρακτηριστικά ή και συνήθειες μπορεί να έχουν πολλά να πουν για την προσωπικότητά μας.

Ακόμη και τα πιο μικρά και ασήμαντα πράγματα.

Ψάχνοντας στο Διαδίκτυο, βρήκαμε ότι ακόμα και ο τρόπος που κρατάμε και γράφουμε στο κινητό μας, δείχνει κάτι για εμάς.

Με το ένα ή και με τα δύο χέρια; Με ποιο δάχτυλο κάνεις scroll και γράφεις;

Βρήκαμε την απάντηση!

1. Κρατάς το κινητό με το ένα χέρι και χρησιμοποιείς τον αντίχειρα

Έχεις μια ανέμελη προσωπικότητα. Σου αρέσει να βλέπεις την θετική πλευρά της ζωής. Δεν ανησυχείς τόσο πολύ για τα προβλήματα και παίρνεις τη ζωή όπως σου τα φέρνει. Έχεις εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου και έχεις αυτοπεποίθηση. Αυτό σε κάνει φιλόδοξο άτομο και μπορείς να καταφέρεις πολλά. Παίρνεις ρίσκα και κερδίζεις. Αντίθετα, στις σχέσεις παίζεις εκ του ασφαλούς. Δεν βιάζεσαι να δεσμευτείς καθώς σου παίρνει καιρό να αποφασίσεις ποιος είναι ο ένας για σένα. Αν κερδίσουν την εμπιστοσύνη σου, είσαι 100% εκεί.


2. Κρατάς το κινητό και με τα δύο χέρια αλλά χρησιμοποιείς έναν αντίχειρα

Είσαι πραγματιστής και σοφός. Προσέχεις παρά παίρνεις ρίσκα που μπορείς να χάσεις τα πάντα. Έχεις ένστικτο και είσαι προσεκτικός αλλά και ευαίσθητος στις σκέψεις των άλλων. Μπορείς να κρίνεις τον χαρακτήρα των άλλων και νοιάζεσαι. Χρειάζεσαι μόνο ένα ραντεβού για να αποφασίσεις αν αυτός ο άνθρωπος αξίζει χρόνο και προσπάθεια. Αν ερωτευτείς, τα δίνεις όλα. Κάνεις προσπάθεια για να γνωρίσεις τον άλλον αλλά πολλές φορές η βιασύνη, σου θολώνει την κρίση και μπορεί να καταλήξεις με κάποιον που δεν το αξίζει.

Δείτε τι αποκαλύπτει το σχήμα της μύτης σας για την προσωπικότητά σας;

3. Κρατάς το κινητό και με τα δύο χέρια και χρησιμοποιείς και τους δύο αντίχειρες

Σου αρέσει να κάνεις τα πράγματα με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο. Έχεις γρήγορα χέρια και μπορείς να αναλύσεις ένα πρόβλημα και να βρεις την λύση σε δευτερόλεπτα. Είσαι πολύπλευρο άτομο και μπορείς να προσαρμοστείς εύκολα σε διαφορετικές καταστάσεις. Έχεις ενέργεια αλλά είσαι και σοβαρός. Κερδίζεις την καρδιά κάποιου με τον ίδιο τρόπο που λύνεις προβλήματα. Προσπαθείς και στο τέλος καταλήγεις να έχεις βαθιές και σοβαρές σχέσεις.

4. Κρατάς το κινητό με το ένα χέρι και χρησιμοποιείς τον δείκτη

Είσαι δημιουργικό άτομο και με πολύ φαντασία. Οραματίζεσαι το μέλλον, έχεις ιδέες και κάνεις το μέλλον πραγματικότητα. Μπορεί να είσαι ιδιότροπος αλλά και αυθόρμητος ενώ αποζητάς την μοναξιά για να σκεφτείς. Είσαι ντροπαλός και δεν κάνεις την πρώτη κίνηση στις σχέσεις. Αν βγεις από το comfort zone σου, καταλαβαίνουν ότι είσαι εκπληκτικό άτομο.

 

TECH

Ροή ειδήσεων

Share