Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έρχονται τα αεροπλάνα του μέλλοντος που θα προσφέρουν πανοραμική θέα!

Απίστευτη εξέλιξη!

13 Μαρτίου 2019 08:07
Έρχονται τα αεροπλάνα του μέλλοντος που θα προσφέρουν πανοραμική θέα!

Έρχονται σε δέκα χρόνια από τώρα τα αεροπλάνα του μέλλοντος που θα προσφέρουν πανοραμική θέα σε όλους τους επιβάτες! Δεν θα έχει πια παράθυρα!

Τέλος οι τσακωμοί για το ποιός θα κάτσει στο παράθυρο!

Μια τεχνολογική εταιρία από την Αγγλία γνωστή ως "The Center for Process Innovation" ισχυρίζεται πως θα δημιουργήσει το αεροπλάνο του μέλλοντος.

Δηλαδή αεροπλάνα χωρίς παράθυρα.

Μάλιστα, η εταιρεία σχεδιάζει να αφαιρέσει όλα τα καθίσματα δίπλα στα παράθυρα. Σε αντάλλαγμα θέλουν να βάλουν οθόνες αφής OLED οι οποίες θα επεκτείνουν το μήκος του αεροπλάνου.

Με αυτόν τον τρόπο ο κάθε επιβάτης θα έχει την δική του εικονική θέση δίπλα στο παράθυρο. Ακόμα και αυτοί που θα κάθονται στριμωγμένοι δίπλα στον διάδρομο.

Οι οθόνες θα είναι συνδεδεμένες με κάμερες, οι οποίες θα βρίσκονται σε όλο το εξωτερικό του αεροπλάνου και θα μεταδίδουν την εικόνα στους επιβάτες που θα βρίσκονται στο εσωτερικό.

Ένα από τα μειονεκτήματα αυτής της ιδέας είναι, ότι για εκείνους που είναι κλειστοφοβικοί μπορεί στην αρχή να είναι ικανοποιημένοι, ώσπου να καταλάβουν πως είναι πιο παγιδευμένοι από ποτέ καθώς δεν υπάρχει ούτε ένα παράθυρο στο αεροπλάνο!

Δείτε το βίντεο:

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share