Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019

Ποια ακουστικά είναι το «αντίπαλον δέος» των AirPods;

Σας ενδιαφέρει!

2 Μαρτίου 2019 16:28
Ποια ακουστικά είναι το «αντίπαλον δέος» των AirPods;

Η Samsung πρόσφατα αποκάλυψε τα Galaxy Buds, τα ασύρματα ακουστικά που σχεδιάστηκαν για να ανταγωνιστούν τα AirPods της Apple.

Ξεκινώντας από 129,99, δολάρια τα Galaxy Buds είναι λίγο φθηνότερα από τα AirPods που κοστίζουν 159 δολάρια και γενικά επωφελούνται από την νεότερη τεχνολογία.

Τα μοντέρνα ασύρματα ακουστικά διαθέτουν πραγματικά βολικό σχεδιασμό, εύκολα σημεία ελέγχου, καθαρό κι έξυπνο ήχο και compact μέγεθος.

undefined

Τα Galaxy Buds προσφέρουν κορυφαία ακουστική εμπειρία, με ήχο από την AKG.

Τα Galaxy Buds σχεδιάστηκαν για καθημερινή χρήση, με δυνατότητα Bluetooth streaming μέχρι και έξι ώρες και χρόνο κλήσης που φτάνει τις πέντε ώρες. Επίσης, η compact θήκη τους προσφέρει φόρτιση για επιπλέον διάρκεια χρήσης έως και επτά ώρες, χαρίζοντας 1.7 ώρες με μια γρήγορη φόρτιση 15 λεπτών.

undefined

Τα Galaxy Buds ενσωματώνονται με το Bixby στις καινούριες κινητές συσκευές Galaxy, για γρήγορη ενεργοποίηση χωρίς να χρειαστεί η φυσική επαφή με το smartphone. Ο χρήστης μπορεί με τη φωνή του και μόνο, να πραγματοποιήσει τηλεφωνικές κλήσεις, να στείλει μηνύματα ή ακόμα και να ελέγξει την μπαταρία των ακουστικών του.

 

TECH

Ροή ειδήσεων

Share