Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Instagram: Η αλλαγή που θα σε ξενερώσει! Δεν θα μπορείς πλέον να βλέπεις ποιος βλέπει τα stories σου!

Ναι και όμως είναι αλήθεια!

8 Φεβρουαρίου 2019 09:18
Instagram: Η αλλαγή που θα σε ξενερώσει! Δεν θα μπορείς πλέον να βλέπεις ποιος βλέπει τα stories σου!

Μια είδηση κι ένα update στο Instagram που έσκασε σαν «βόμβα» για όλους! Δεν θα μπορούμε πλέον να βλέπουμε ποιοι βλέπουν τα Insta Stories μας;;;

Μια είδηση που έχει εξοργίσει τους χρήστες του Instagram και εμάς! Δεν θα μπορούμε πλέον να βλέπουμε ποιοι βλέπουν τα Insta Stories μας;; Και τότε ποιος ο λόγος να τα κάνουμε… θα αναρωτηθούν πολλοί.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Πολλοί κάνουν Insta Story (για να μην πούμε οι περισσότεροι) και τσεκάρουν ξανά και ξανά ποιος τα είδε, ποιος δεν τα έχει δει ακόμα και τελικά ποιος δεν τα είδε ποτέ. Είναι μια συνήθεια πλέον, μια μικρή «εμμονή» για πολλούς. Και τώρα το Instagram μας το στερεί;

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα μπορείς να δεις ποιοι βλέπουν τα Stories σου μετά από 24 ώρες. Θα μου πεις μα σβήνεται το Story ούτως ή άλλως.. Όχι, το νέο update του Instagram σου «απαγορεύει» να δεις ποιος έχει δει τα Insta Stories σου αν ανατρέξεις στο αρχείο με τα stories σου ή στα highlights.

Θα μπορείς δηλαδή, να δεις μόνο τον αριθμό των ατόμων που έχουν δει τα Stories σου αλλά όχι ποια είναι αυτά τα άτομα συγκεκριμένα.

Όταν μάλιστα πατήσεις για να δεις ποιος έχει δει τα Insta Stories σου, τότε θα δεις αυτό το μήνυμα: «Οι λίστες θεατών δεν είναι διαθέσιμες μετά από 24 ώρες»! Γίνεται να μην εξοργίζονται οι χρήστες;

Όχι, δεν θα μπορείς πλέον να δεις αν ο πρώην σου έχει δει ένα συγκεκριμένο Story ή να κάποιος που σου αρέσει ή αν κάποιος που δεν συμπαθείς!

Όπως επιβεβαίωσε το Instagram στο Business Insider, η λίστα με το ποιος έχει δει τα Stories σου θα είναι διαθέσιμη μόνο για όσο διαρκεί το Story. Μετά το έχασες!

«Εργαζόμαστε για να παρέχουμε μια απλή και σταθερή εμπειρία στην κοινότητά μας», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της Instagram. Αλλά εμείς αγαπητό μου Instagram θέλουμε να βλέπουμε ποιος είδε το Story μας ακόμη κι αν περάσουν οι 24 ώρες!

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share