Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019

Επιτέλους έφτασε: Δείτε πως θα διαγράψετε από το Facebook μήνυμα που έχετε στείλει και δεν διαβάστηκε!

Βήμα - βήμα!

6 Φεβρουαρίου 2019 13:49
Επιτέλους έφτασε: Δείτε πως θα διαγράψετε από το Facebook μήνυμα που έχετε στείλει και δεν διαβάστηκε!

Από τα μέσα του περασμένου Νοέμβρη έχει ξεκινήσει το λανσάρισμα της λειτουργίας Unsend στο Facebook Messenger σε ορισμένες ομάδες χρηστών, αλλά μόλις χθες είχαμε τη γενικότερη διανομή για όλους τους χρήστες σε συσκευές Android και iOS.

Η διαδικασία για να ακυρώσεις την αποστολή του μηνύματος είναι ιδιαίτερα απλή. Κρατάς πατημένο το δάκτυλο επάνω στο μήνυμα που σε ενδιαφέρει και τότε ανάμεσα στις επιλογές θα εμφανίζεται και το «Remove for Everyone» για τα πρώτα 10 λεπτά μετά την αποστολή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια Ράλλη; Αυτή είναι η νέα εντυπωσιακή συνοδός του Γιώργου Μαυρίδη, μετά τον χωρισμό του!

Εάν το επιλέξεις μέσα στο χρονικό παράθυρο, τότε θα διαγραφεί από τη συνομιλία και των δύο χρηστών σαν να μην υπήρξε ποτέ.

Τονίζουμε ότι η επιλογή αυτή διαφέρει από το «Delete» που είναι διαθέσιμο έτσι κι αλλιώς στο Facebook Messenger.

Με το «Delete» απλά διαγράφεις το μήνυμα από τη δική σου πλευρά και ο παραλήπτης εξακολουθεί να το βλέπει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νατάσα Παζαΐτη: Παράτησε την πρωθυπουργική ζωή και κατέκτησε την κορυφή του κόσμου! Η απίστευτη επιτυχία της κυρίας Καραμανλή!

Σημειώστε, όμως, ότι στην περίπτωση του «Remove for Everyone» ο παραλήπτης θα ενημερώνεται ότι έχετε διαγράψει κάποιο μήνυμα, άσχετα αν δεν μπορεί πλέον να το δει.

Η επιλογή Unsend θα εμφανιστεί σε όλους με τη νέα αναβάθμιση του Facebook Messenger.

 

TECH

Ροή ειδήσεων

Share