Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

To νέο look του Gmail app που μόλις κυκλοφόρησε!

Σας αρέσει;

1 Φεβρουαρίου 2019 11:30
To νέο look του Gmail app που μόλις κυκλοφόρησε!

Μόλις δόθηκαν στη δημοσιότητα οι εικόνες απ’ τη νέα έκδοση του Gmail app, το οποίο θα γίνει απλά… κατάλευκο! Το application του Gmail αλλάζει εντελώς και μας αρέσει πολύ!

Η Google επανασχεδίασε το Gmail app για κινητά τηλέφωνα με στόχο να το κάνει να μοιάζει περισσότερο με το desktop version. Η νέα έκδοση θα κυκλοφορήσει για συσκευές Android και iOS μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικές ώρες για την Κατερίνα Παπουτσάκη: Σοκ στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Το κόκκινο χρώμα που κυριαρχεί τώρα στην εφαρμογή θ’ αντικατασταθεί από ένα μινιμαλιστικό λευκό background.

Eάν χρησιμοποιείς την τελευταία έκδοση για desktop, τότε το νέο design του Gmail app θα σου φανεί πολύ οικείο!

Οι αλλαγές είναι ως επί το πλείστον είναι οπτικές, καθώς η Google είχε προσθέσει πρόσφατα έναν τόνο νέων χαρακτηριστικών όταν έβγαλε την μεγάλη ενημέρωση του Gmail πέρυσι.

Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν μερικές σημαντικές αλλαγές που έρχονται στη νέα εφαρμογή.

Για παράδειγμα, το κουμπί για αλλαγή λογαριασμού, που σου επιτρέπει να κάνεις εναλλαγή μεταξύ πολλών λογαριασμών που διαχειρίζεσαι, μετακινείται σε μια νέα θέση στην εφαρμογή. Αντί να χρειάζεται να μεταβείς από το μενού στην αριστερή πλευρά της εφαρμογής, θα αλλάζεις αμέσως account πατώντας το avatar σου από τη γραμμή αναζήτησης της εφαρμογής.

Η άλλη μεγάλη αλλαγή έχει να κάνει με το πώς το Gmail χειρίζεται τώρα τα συνημμένα αρχεία. Δεν θα χρειάζεται πλέον να ανοίγεις ένα μήνυμα για να βλέπεις τα συνημμένα του, αλλά θα εμφανίζονται και στη λίστα με τα εισερχόμενα, όπως μπορείς να κάνεις τώρα και στην έκδοση desktop.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στον Βόλο: Η χρυσή διαθήκη που έκανε πλούσιες δύο ορφανές κοπέλες! Οι 3 απαιτήσεις του πολιτικού μηχανικού!

Γενικά η Google το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε μια φάση επανασχεδιασμού διάφορων εφαρμογών της προκειμένου να τις κάνει πιο φιλικές προς τους χρήστες και πιο σύγχρονες!

TAGS
 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share