Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πλέον θα μπορείς να προβάλεις τα τα Insta Stories σου και εκτός… Instagram!

Πως θα γίνεται αυτό;

29 Ιανουαρίου 2019 10:37
Πλέον θα μπορείς να προβάλεις τα τα Insta Stories σου και εκτός… Instagram!

Έψαχνες έναν τρόπο να ενισχύσεις τα Insta Stories σου; Τότε, σου βρήκαμε τον καλύτερο. Όχι, εμείς δηλαδή αλλά το ίδιο το Instagram.
Το Instagram βρήκε τον τρόπο να ενισχύσεις τα Insta Stories σου για να μπορούν να έχουν μεγαλύτερη αναγνώριση και αλληλεπίδραση. Πώς θα γίνει αυτό;

Ένας χρήστης του Instagram, η Lindsey Gamble δημοσίευσε την προσθήκη του αγαπημένου μας app, χαρακτηριστικό το οποίο φαίνεται πως βρίσκεται ακόμη σε δοκιμαστικό στάδιο.

Πιο συγκεκριμένα, πλέον θα μπορείς να παίρνεις το link απ’ τα Insta Stories και να το κοινοποιείς όπου θέλεις εσύ και κάπως έτσι θα μπορεί να το δει περισσότερος κόσμος και να αλληλεπιδράσει μαζί σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: Ο καρκίνος που "χτύπησε" την πόρτα και το δημόσιο μήνυμα ανθρωπιάς!

Σύμφωνα με αναφορές, το κάθε Insta Story θα έχει ένα ξεχωριστό URL και δεδομένου της μεγάλης απήχησης που έχουν τα Stories στο Instagram, μαντεύουμε πως οι περισσότεροι θα αξιοποιήσουν αυτό το νέο tool.

Μαζί με την αρχειοθήκη των Stories αλλά και πιο πρόσφατα τα Highlights το 2017, τα Insta Stories θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και θα μπορούν περισσότεροι να δουν το περιεχόμενο που μοιράζεσαι για ένα 24ωρο.

Πώς μπορείς να δοκιμάσεις το νέο χαρακτηριστικό; Πήγαινε στο Story που μόλις ανέβασες, πάτα δεξιά στις τρεις τελίτσες για περισσότερα κι εκεί σου εμφανίζονται ένα σωρό επιλογές, όπως το να διαγράψεις το story, να το αποθηκεύσεις, να το κοινοποιήσεις ως δημοσίευση, να το στείλεις σε έναν φίλο σου ή να επιλέξεις ποιοι θέλεις να το βλέπουν και ποιοι όχι.

Ανάμεσα σε όλες αυτές τις επιλογές, θα υπάρχει και η επιλογή να πάρεις το link και να το ποστάρεις όπου θέλεις ή να το στείλεις και σε προσωπικό μήνυμα.

Παράλληλα, σε λίγο διάστημα αναμένεται να μπορείς να κάνεις κατευθείαν share το Story από το Instagram στο Facebook.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπαρακτική τραγωδία στην Λάρισα: Δεν άντεξε τον θάνατο του γιου της και πέθανε λίγο πριν την κηδεία!

Όλα αυτά προς το παρόν βρίσκονται σε δοκιμαστικό στάδιο και λίγοι έχουν την ευκαιρία να «παίξουν» από τώρα μαζί τους.

TAGS
 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share