Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019

Αυτά είναι τα καλύτερα apps για να επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες σου!

Κάνουν θαύματα!

28 Δεκεμβρίου 2018 11:00
Αυτά είναι τα καλύτερα apps για να επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες σου!

Βλέπεις όλες αυτές τις ωραίες φωτογραφίες στο Instagram κι απλά αναρωτιέσαι «πώς το κάνουν»; Πώς γίνεται να βγάζουν τόσο ωραίες φωτογραφίες με τόσο καλό φωτισμό; Πολλές από αυτές που βλέπεις είναι επεξεργασμένες. Και σου έχουμε τα καλύτερα apps για να επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες σου… like a pro!

Το Instagram είναι το αγαπημένο μας app φωτογραφιών, σου δίνει έμπνευση και μπορείς να προβάλεις και τη δουλειά σου. Πρέπει, όμως, το προφίλ σου να έχει φωτογραφίες που να ξεχωρίζουν και κάτι… το ιδιαίτερο. Κι εμείς βρήκαμε τα καλύτερα apps για να επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες σου, τόσο… όσο!

Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν φίλτρα και αυτό δεν σημαίνει πως είναι κακό, ούτε όμως ότι πρέπει να το παρακάνουμε. Πάντα θα πρέπει να υπάρχει το προσωπικό στοιχείο στο account τους, απλώς οι φωτογραφίες μπορούν να γίνουν λίγο καλύτερες με λίγη επεξεργασία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χρύσα Δρακάκη: Τι σχέση έχει η πρώην playmate με την απαγωγή του επιχειρηματία στον Πειραιά!

Τα καλύτερα apps για να επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες σου

Για τις Black and White φωτογραφίες

Ειδικά για τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες υπήρχε ένα τέλειο φίλτρο που λέγεται Gotham και είναι τέλειο για να δημιουργήσεις noir-style φωτογραφίες. Ωστόσο, το Instagram το εξαφάνισε.

H εφαρμογή BLACK, είναι διαθέσιμη μόνο για iOS και είναι η ιδανική ενώ έχει φίλτρα όπως το Kodak TRI-x 400, το Fuji Neopan 400 και το Ilford HPS. Και είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση!

Για τις selfies: Facetune και Perfect365

apps για να επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες

Σε μερικά Android, στην κάμερα υπάρχει και το «beauty» mode, το οποίο κάνει το δέρμα σου να φαίνεται πιο ομοιόμορφο, σβήνει τυχόν ατέλειες και τέλος πάντων κάθε selfie σου δείχνει πιο όμορφη. Στο iPhone δεν υπάρχει αυτό το χαρακτηριστικό.

Αλλά υπάρχει το FaceTune για σένα που είσαι… selfie junkie και σε αυτό μπορείς να κάνεις τα πάντα! Ένα άλλο χρήσιμο app είναι το Perfect365, το οποίο είναι και δωρεάν και μπορείς να κάνεις edit οποιαδήποτε φωτογραφία πριν την ανεβάσεις στο Instagram.

Για mini videos

Υπάρχουν ένα σωρό apps που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να δημιουργήσεις μικρά animations και videos. Το Phhhoto είναι ένα από αυτά, τόσο για iOS όσο και για Android.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγνώριστος: Το νέο λουκ του γιου της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου που τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε!

Ξεκίνα να πειραματίζεσαι και πραγματικά θα κολλήσεις!

Για τέλειο edit και χρώμα στις φωτογραφίες

To Snapseed είναι ένα από τα καλύτερα free photo-editing app, το οποίο είναι διαθέσιμο τόσο για iOS όσο και για Andorid.

Μπορείς να επιλέξεις διάφορα φίλτρα, να φτιάξεις τον φωτισμό, να διορθώσεις μερικά λάθη που ενδεχομένως υπάρχουν στη φωτογραφία. Μπορείς παράλληλα, να ενώσεις δύο φωτογραφίες μαζί, μπορείς να κάνεις θαύματα!

 

TECH

Ροή ειδήσεων

Share