Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τι αλλαγές φέρνει το Instagram για όσους έχουν πολλούς followers;

Τι πρέπει να προσέξουν;

17 Δεκεμβρίου 2018 14:55
Τι αλλαγές φέρνει το Instagram για όσους έχουν πολλούς followers;

Τι αλλάζει στο Instagram για όσους έχουν πολλούς followers; Αρχικά, ποιοι έχουν πολλούς followers; Οι influencers! Και γι’ αυτούς το app αλλάζει μια για πάντα.

Οι influencers είναι ένα τεράστιο κομμάτι του Instagram και το app τους «φροντίζει» ιδιαίτερα. Τι αλλάζει στο Instagram για όσους έχουν πολλούς followers αλλά παραμένει ίδιο σε μας τους κοινούς θνητούς;

Το δημοφιλές app, δοκιμάζει να δημιουργήσει ξεχωριστούς λογαριασμούς που θα μοιάζουν με τα επαγγελματικά προφίλ αλλά με χαρακτηριστικά σχεδιασμένα για τους influencers, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στον ΣΚΑΪ: Το κατεστραμμένο γραφείο της Σίας Κοσιώνη!

Το Instagram σχεδίασε λογαριασμούς, οι οποίοι ονομάζονται creator accounts, ειδικά για τους influencers, καλλιτέχνες και άλλους δημιουργούς στην πλατφόρμα. Παρ’ όλο που μέχρι στιγμής οι influencers μπορούν να χρησιμοποιούν το κανονικό προφίλ ή το business προφίλ, τα εργαλεία που είναι σχεδιασμένα για τις επιχειρήσεις δεν συνδέονται πάντα με τον τρόπο που οι influencers χρησιμοποιούν το Instagram.

Το update βρίσκεται ακόμη σε δοκιμαστικό στάδιο, αλλά αναμένεται να δώσει στους influencers περισσότερα στατιστικά στοιχεία για τα accounts τους. Για παράδειγμα, θα είναι διαθέσιμα εργαλεία για το πώς να αναπτύξουν την ομάδα τους, ενώ το creator account θα συγχρονίζεται με τις πληροφορίες του Instagram και του IGTV, ενώ θα συμπεριλαμβάνει και παραδοσιακά posts.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Alpha τελείωσε τους πάντες!

Παράλληλα, οι νέες δυνατότητες στα μηνύματα θα βοηθήσουν τους χρήστες να τα ταξινομήσουν και να βάλουν επισημάνσεις για μηνύματα που μπορεί να έρχονται από brands ή φίλους. Η νέα μορφή που θα πάρει ο λογαριασμός των influencers, θα τους επιτρέπει να επιλέγουν εκείνοι το πώς θέλουν να επικοινωνούν μαζί τους.

Για πολλούς αυτά ακούγονται… «κινέζικα» αλλά και ως άτομα που αλληλεπιδρούμε με τους influencers μας ενδιαφέρουν αυτές οι αλλαγές. Πάντως, το Instagram κάνει ό,τι μπορεί για να γίνει πιο εύχρηστο για τους influencers με τις αλλαγές να αναμένονται και μέσα στον επόμενο χρόνο. Για να δούμε!

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share