Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Samsung Galaxy A9: Το πρώτο smartphone με τετραπλή κάμερα!

Άκρως εντυπωσιακό!

10 Δεκεμβρίου 2018 14:45
Samsung Galaxy A9: Το πρώτο smartphone με τετραπλή κάμερα!

Το Samsung Galaxy A9 πρόκειται για το πρώτο smartphone στον κόσμο το οποίο έρχεται εξοπλισμένο με τετραπλό σύστημα κάμερας στο πίσω μέρος.

Έτοιμο να φωτογραφίσει κάθε πτυχή της ζωής σου όπως ακριβώς της αξίζει. Και με τις 4 διαφορετικές λειτουργίες λήψης, θα καταγράψεις με απόλυτη λεπτομέρεια, οποιαδήποτε περίσταση.

Το τετραπλό σύστημα κάμερας διαθέτει τέσσερις αισθητήρες των 24MP, 10MP, 8MP και 5MP.

Ο πρώτος αισθητήρας έχει διάφραγμα f/1.7 και σου εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο φωτεινότητας ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα από τον ΕΟΦ: Σταματήστε να αγοράζετε το συγκεκριμένο προϊόν!

Ο δεύτερος αισθητήρας έχει διάφραγμα F2.4 και υποστηρίζει οπτικό ζουμ 2x ενώ ο τρίτος των 8MP είναι βασισμένος σε έναν υπερευρυγώνιο φακό ώστε να έχεις μεγάλο οπτικό πεδίο 120 μοιρών. Τέλος ο τέταρτος αισθητήρας θα σου δώσει δυνατότητα ρύθμισης του βάθους πεδίου, χάρη στη λειτουργία ζωντανής εστίασης.

Το A9 διαθέτει επίσης μία εντυπωσιακή Super AMOLED οθόνη μεγέθους 6.3’’ και ανάλυσης FHD+. Όποιο κι αν είναι το περιεχόμενο που παρακολουθείς, το A9 θα σε φέρει πιο κοντά σε αυτό, ώστε να βυθιστείς σε μία καθηλωτική εμπειρία θέασης, με έντονες αντιθέσεις και πιο δυναμικά χρώματα.

Και για να μην χάσεις καμία σημαντική πληροφορία, η οθόνη υποστηρίζει επίσης λειτουργία Always On με την οποία θα ενημερώνεσαι για όλα όσα έχουν περισσότερη σημασία για εσένα, χωρίς να ξεκλειδώνεις το τηλέφωνο.

Με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή και τη μνήμη RAM 6GB θα απολαμβάνεις υψηλές επιδόσεις σε οτιδήποτε κάνεις. Άνοιξε πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα και παίξε τα αγαπημένα σου 3D παιχνίδια. Εγκατάστησε όσες εφαρμογές θέλεις στο μεγάλο αποθηκευτικό χώρο των 128GB, που μάλιστα επεκτείνεται με επιπλέον 512GB με κάρτα microSD και επικοινώνησε με όλους με τη λειτουργία Dual SIM.

Και με τους δύο τρόπους κλειδώματος, τόσο με δακτυλικό αποτύπωμα όσο και με την αναγνώριση προσώπου, μόνο εσύ θα έχεις πρόσβαση στα αρχεία σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έντονη χαλαζόπτωση έπληξε την Θεσσαλονίκη! - «Άσπρισαν» οι δρόμοι! (Video)

Το πρώτο smartphone στον κόσμο με τετραπλή κάμερα

Το Samsung Galaxy A9 έρχεται να αλλάξει τα όσα γνωρίζαμε έως τώρα για τη φωτογραφία. Είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο που διαθέτει τετραπλή βασική κάμερα, ώστε να φωτογραφίζει κάθε πτυχή της ζωής σου όπως της αξίζει. Και με το έξυπνο σύστημα φωτογράφισης, θα έχεις 4 διαφορετικές λειτουργίες λήψης, για να καταγράψεις την οποιαδήποτε περίσταση. Έτσι, θα φωτογραφίζεις με σιγουριά, κάθε φορά που έχεις έμπνευση.

Η τετραπλή κάμερα αποτυπώνει πολλά περισσότερα

Το Samsung Galaxy A9 με την τετραπλή κάμερα, θα αποτυπώσει περισσότερα, από κάθε άλλο smartphone. Το τετραπλό σύστημα κάμερας αποτελείται από 4 διαφορετικούς αισθητήρες, υπερ-ευρυγώνιο, τηλεφακό, βασικές λήψεις και αισθητήρα βάθους. Με την κάμερα του A9 κανένα θέμα δεν θα σου βάλει δύσκολα, αποτυπώνοντας πεντακάθαρα την κάθε λεπτομέρεια. Και με τη λειτουργία βελτιστοποίησης σκηνής & ανίχνευσης ατελειών, οι φωτογραφίες σου θα βελτιώνονται αυτόματα, για να μην ψάχνεσαι με τις ρυθμίσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads ψηφοφορία: Ποιος θέλετε να είναι ο μεγάλος νικητής;

Σχεδιασμός που σε χαρακτηρίζει

Το κομψό Galaxy A9 είναι σχεδιασμένο ώστε να είναι άνετο στο κράτημα και ταυτόχρονα πανέμορφο από όποια πλευρά κι αν το κοιτάς. Το πίσω μέρος του τηλεφώνου καλύπτεται από τρισδιάστατο περίβλημα από γυαλί υψηλής ποιότητας, ώστε να συνδυάζει την όμορφη εμφάνιση με τη λειτουργικότητα.

Μεγάλη οθόνη για ατελείωτη ευχαρίστηση

Το smartphone Galaxy A9 σε φέρνει πιο κοντά από ποτέ, με το περιεχόμενο που παρακολουθείς. Η μεγάλη οθόνη χωρίς όρια των 6.3″, με τεχνολογία Super AMOLED και ανάλυση FHD+, δημιουργεί πιο έντονες αντιθέσεις και πιο δυναμικά χρώματα, για να βυθιστείς σε μία καθηλωτική εμπειρία θέασης. Ποτέ ξανά στο παρελθόν δεν είχες βιώσει ένα τόσο δυναμικό και ζωντανό κόσμο, μέσα από την οθόνη του Galaxy A.

Ενημέρωση με όλες τις σημαντικές ειδοποιήσεις

Η οθόνη του Galaxy A9 παραμένει ενεργή, όταν τη χρειάζεσαι, ώστε να μη χάσεις καμία σημαντική ενημέρωση ή πληροφορία. Η λειτουργία Always-on, εμφανίζει άμεσα στην οθόνη όλες τις βασικές πληροφορίες που επιθυμείς, όπως ημερομηνία, ειδοποιήσεις για τον καιρό, ώρα ή άλλες ειδοποιήσεις.

Ασυγκράτητες επιδόσεις

Δεν υπάρχει λόγος να κλείσεις κάποια από τις ενεργές εφαρμογές σου, προτού εκκινήσεις μία δεύτερη. Το Galaxy A9 με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή και τη μεγάλη μνήμη RAM των 6GB, θα σου δώσει την ελευθερία να εργάζεσαι ταυτόχρονα με όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου. Χωρίς περιορισμούς, θα μπορείς να συνομιλήσεις με φίλους ενώ την ίδια στιγμή πραγματοποιείς αγορές από τον browser ή στέλνεις βίντεο μέσω άλλης εφαρμογής. Κι αν σου αρέσουν τα παιχνίδια, το A9 είναι έτοιμο να «τρέξει» όλα τα τελευταίας γενιάς 3D games, για να διασκεδάζεις πάντα τις ελεύθερές σου ώρες.

Επέκταση μνήμης και δύο κάρτες SIM

Το Samsung Galaxy A9 διαθέτει μεγάλη μνήμη RAM 6GB αλλά και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο 128GB, ώστε να εγκαταστήσεις με άνεση όλες τις εφαρμογές σου. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να αυξήσεις το χώρο αυτό με επιπλέον 512GB μέσω κάρτας microSD, η οποία δεν καταλαμβάνει θύρα κάρτας SIM. Αυτό με άλλα λόγια σημαίνει πως θα μπορείς να έχεις τόσο δύο κάρτες SIM αλλά και κάρτα microSD, ταυτόχρονα.

Μεγάλη μπαταρία που φορτίζει γρήγορα

Το Samsung Galaxy A9 διαθέτει μπαταρία 3800mAh η οποία όχι μόνο σου δίνει μεγαλύτερη αυτονομία, αλλά υποστηρίζει λειτουργία ταχείας φόρτισης. Έτσι, δεν θα ανησυχείς αν ξέχασες το φορτιστή στο σπίτι ενώ ακόμη κι όταν βρίσκεσαι εν κινείσαι, η φόρτιση θα διαρκεί αισθητά λιγότερο. Και με τη βολική συμβατότητα USB Type-C, το καλώδιο συνδέεται εύκολα και από τις δύο πλευρές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν φαντάζεστε ποιος είναι 1ος ξάδελφος του Νίκου Χατζηνικολάου!

Ξεκλείδωσε το τηλέφωνο με το πρόσωπό σου

Εκτός από τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, μπορείς να ξεκλειδώσεις το τηλέφωνο και με τη λειτουργία αναγνώρισης προσώπου. Φέρε το τηλέφωνο στο πρόσωπό σου και η εμπρόσθια κάμερα θα διαβάσει τα μοναδικά χαρακτηριστικά σου και θα σου δώσει άμεση πρόσβαση σε όλα τα αρχεία σου.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share