Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το Facebook Messenger άλλαξε! Σας αρέσει;

Κάνατε update;

25 Οκτωβρίου 2018 09:23
Το Facebook Messenger άλλαξε! Σας αρέσει;

Το Facebook Messenger άλλαξε τόσο για Android όσο και για iOS. Ακόμα να κάνεις update; Το νέο design του Messenger είναι απλό και κάνει το app πιο εύχρηστο.

Είναι γεγονός! Το Facebook Messenger άλλαξε, έκανε ένα redesign στο app και κάπως έτσι έγινε πολύ πιο απλό. Η εταιρία έσβησε 9 tabs και διάφορες επιλογές που μπορεί να είχες, κατά την είσοδό σου στο app. Και όλα αυτά τα αντικατέστησε με μόλις 3 tabs.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι διέγραψε κάποια χαρακτηριστικά αλλά είναι πλέον πιο εύκολο να κάνεις αυτό που θέλεις χωρίς να «ψάχνεσαι», να χάνεις πολύτιμο χρόνο και τελικά να εκνευρίζεσαι.

Και μαζί με τον επανασχεδιασμό, έχουμε και νέα χαρακτηριστικά. Ένα από αυτά είναι να μπορείς να μετατρέπεις την οθόνη μαύρη, ώστε να μπορείς να διαβάζεις καλύτερα τα μηνύματά σου στο app.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρύ πένθος στο Mega, λίγο πριν το "μαύρο" στο κανάλι!

Παράλληλα, μπορείς να βάλεις παρατσούκλια, emoji, χρώματα. Ακριβώς όπως και πριν, απλώς τώρα η εφαρμογή έγινε ακόμα πιο απλή.

Ποια είναι τα τρία tabs που έχει;

Συνομιλία, άνθρωποι και αναζήτηση.

Το app ανοίγει κατευθείαν στις συνομιλίες, στις οποίες περιλαμβάνονται τα μηνύματα που έχεις στείλει στους φίλους σου. Στο tab Άνθρωποι, εμφανίζονται οι φίλοι σου, τα stories και μια λίστα με τους ανθρώπους που είναι «ενεργοί τώρα» και στην αναζήτηση θα έχει όλα τα υπόλοιπα , όπως παιχνίδια, πώς μπορείς να παρακολουθείς τα νέα, επαγγελματικοί λογαριασμοί κλπ.

Το dark mode το περιμένουμε στο προσεχές μέλλον, ενώ το Facebook ανακοίνωσε πως έρχονται και νέα χαρακτηριστικά. Όσον αφορά στο Facebook Messenger από υπολογιστή, αντίθετα με το κινητό πρέπει να μπεις μέσω της ιστοσελίδας του Facebook, δεν θα σημειωθούν αλλαγές, τουλάχιστον προς το παρόν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον "αέρα" το πρώτο δελτίο ειδήσεων του Open με την Έλλη Στάη! (video)

Το νέο design του Messenger θα είναι διαθέσιμο σταδιακά σε όλους τους χρήστες σε όλο τον κόσμο. Και το «Messenger 4» θα βγει σε…φάσεις. Κι εμείς ανυπομονούμε!

Δες και το επίσημο video με τις αλλαγές:

ipop.gr

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share