Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Προβλήματα με το iOS 12; H Apple σου δίνει τις λύσεις!

Πως μπορείς να τα αντιμετωπίσεις;

4 Οκτωβρίου 2018 14:53
Προβλήματα με το iOS 12; H Apple σου δίνει τις λύσεις!

Μήπως από τότε που εγκατέστησες το iOS 12 το κινητό σου δεν φορτίζει σωστά; Μήπως σταμάτησε να βγαίνει ήχος απ’ το ηχείο; Πολλά προβλήματα έχει εμφανίσει μέχρι στιγμής το iOS 12 και η Apple τρέχει και δεν φτάνει, όπως κάθε χρόνο, για να βρει λύσεις!

Η Apple υπόσχεται να δώσει λύσεις για τα προβλήματα με το iOS 12 και λέει πως εάν δεν λειτουργούν όσα προτείνει μέχρι στιγμής, σύντομα θα έχει λύσεις για όλα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σεισμός στην αγορά: Πτώχευση για πασίγνωστη αεροπορική εταιρεία!

Αρκετοί χρήστες των νέων συσκευών της Apple διαμαρτυρήθηκαν πως τα κινητά τους δεν φορτίζουν όταν είναι σβηστή η οθόνη. Προς το παρόν το εν λόγω πρόβλημα φαίνεται πως υπάρχει μόνο με τη φόρτιση μέσω καλωδίου, όταν το κινητό φορτίζει με wireless chargers όλα δουλεύουν κανονικά.

Όπως έγινε γνωστό, γι’ αυτό το πρόβλημα η Apple ετοιμάζει ένα update, την έκδοση iOS 12.1, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό.

Οι beta ενημερώσεις είναι διαθέσιμες στο κοινό της Apple από το 2015, όμως, δεν προτείνεται να εφαρμόζονται σε συσκευές που οι χρήστες χρησιμοποιούν καθημερινά.

Μέχρι να βγει το update, προτείνετε να βγάλετε και να βάλετε αρκετές φορές το lightning cable ενώ έχεις ενεργοποιημένη την οθόνη. Η ένδειξη φόρτισης λογικά θα εμφανιστεί μετά από μερικές προσπάθειες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οινούσσες: Συγκλονίζει η μαρτυρία του Έλληνα ψαροντουφεκά για το επεισόδιο με τους Τούρκους!

Οι μεγαλύτερες αλλαγές που έφερε το iOS 12 είναι βελτιωμένες ειδοποιήσεις, διαφορετική Do not disturb λειτουργία και το Measure app. Προστέθηκαν επίσης parental control λειτουργίες για τους γονείς, αλλά και η δυνατότητα να βλέπουν οι γονείς στα κινητά τους πόση ώρα περνούν τα παιδιά στην οθόνη.

TAGS
 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share