Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Πονοκέφαλος» για την Apple: Προβλήματα στα νέα iPhone XS και XS Max! - Δεν φορτίζουν καλά!

Λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία τους!

1 Οκτωβρίου 2018 20:05
«Πονοκέφαλος» για την Apple: Προβλήματα στα νέα iPhone XS και XS Max! - Δεν φορτίζουν καλά!

Λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία τους υπάρχουν παράπονα πως τα νέα iPhone, XS και XS Max δεν φορτίζουν κανονικά όταν βρίσκονται στην πρίζα.

Όπως αναφέρει το BBC, αρκετοί χρήστες έχουν πει ότι οι συσκευές τους δεν φορτίζουν εάν ήταν σε αδράνεια για ένα διάστημα, ενώ κάποιες φορτίζουν μόνο εάν η οθόνη τους είναι σε λειτουργία.

Μάλιστα videoblogger Λιούις Χιλσέντεγκερ χρησιμοποιεί τον όρο «chargegate» σε βίντεο όπου παρουσιάζει το πρόβλημα με την Apple να παραμένει σιωπηλή.

Το κανάλι Unbox Therapy στο YouTube, με πάνω από 12 εκατ. συνδρομητές και σε βίντεο που ανέβασε το Σάββατο, δοκίμασε εννιά iPhones. Αν και το iPhone X του 2017 φόρτιζε κανονικά, αρκετά από τα νέα XS και XS Max δεν φόρτιζαν όταν συνδέονταν στο ρεύμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονίζουν τα λόγια του Πύρρου Δήμα για την γυναίκα του: Όταν γυρίσαμε από το νοσοκομείο η Αναστασία μου είπε πως θα πεθάνει!

Οπως τόνισε, ανακάλυψε το πρόβλημα όταν ένας θεατής τού έστειλε email. Ο ίδιος δεν το είχε αντιληφθεί, επειδή χρησιμοποιούσε ασύρματη φόρτιση αντί για καλώδιο.

Να σημειωθεί ότι αρκετά είναι τα παράπονα για το XS και το XS Max που έχουν ανεβεί στο forum συζητήσεων στην ιστοσελίδα της Apple, καθώς και στα social media. Πολλοί χρήστες έχουν υποστηρίξει ότι δεν μπορούν να φορτίσουν τη συσκευή τους γενικότερα όταν τελειώνει η μπαταρία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στον Άγιο Νικόλαο: Νεκρός ο άνδρας που έπεσε στις ράγες του ΗΣΑΠ!

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναφέρουν ότι το πρόβλημα οφείλεται σε μια πρόσφατη αλλαγή στις ρυθμίσεις ασφαλείας της Apple: Από τότε που κυκλοφόρησε το iOS 11.4.1, το lightning port στα iPhones μπορεί να απενεργοποιείται όταν το τηλέφωνο παραμένει αδρανές για ένα διάστημα, προκειμένου να μη μπορούν να το παραβιάσουν κλέφτες ή κυβερνοεγκληματίες. Όπως προειδοποιεί η εταιρεία στην ιστοσελίδα της, σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να μη φορτίζει. Ωστόσο, αυτό δεν εξηγεί τις αυξημένες αναφορές στα XS και XS Max.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share