Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Samsung Electronics: Ανοίγει ένα νέο κέντρο τεχνητής νοημοσύνης στη Νέα Υόρκη!

Με στόχο την ενίσχυση των δυνατοτήτων ΑΙ της εταιρείας!

16 Σεπτεμβρίου 2018 12:58
Samsung Electronics: Ανοίγει ένα νέο κέντρο τεχνητής νοημοσύνης στη Νέα Υόρκη!

Νέο ερευνητικό κέντρο τεχνητής νοημοσύνης (AI) στη Νέα Υόρκη ανοίγει η Samsung Electronics Co., Ltd με στόχο την ενίσχυση των δυνατοτήτων ΑΙ της εταιρείας.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, το κέντρο ΑΙ βρίσκεται στην καρδιά της περιοχής Τσέλσι στη Νέα Υόρκη και επικεφαλής του θα είναι ο Ντάνιελ Ντ. Λι, εκτελεστικός αντιπρόεδρος του τμήματος Ερευνών της Samsung και διεθνούς φήμης ειδικός στην ρομποτική ΑΙ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 17-23 Σεπτεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη!

Σε συνεργασία με τον Χ. Σεμπάστιαν Σεούνγκ, εκτελεστικό αντιπρόεδρο στο τμήμα Samsung Research, ο οποίος θεωρείται αυθεντία στις τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης βασισμένες στη νευροεπιστήμη, το νέο κέντρο τεχνητής νοημοσύνης στη Νέα Υόρκη φιλοδοξεί να πρωτοπορήσει στην προηγμένη έρευνα ΑΙ στον τομέα της ρομποτικής.

Επιπλέον, ως επικεφαλής επιστήμονας της Έρευνας στη Samsung Electronics, ο Σεούνγκ θα συμβουλεύει τη Samsung για μελλοντικές επιχειρηματικές ευκαιρίες ανάπτυξης στον τομέα της προηγμένης έρευνας ΑΙ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερό παρασκήνιο: Πώς είναι οι σχέσεις της Υβόννης Μποσνιακ με την μάνα του Ρέμου και πώς γνωρίστηκαν! (Video)

Η Samsung έχει ανακοινώσει τα σχέδιά της για την επέκταση των ερευνητικών δυνατοτήτων της στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης, με σκοπό την πρόσληψη περίπου 1.000 ειδικών έως το 2020.

Αυτό θα είναι το έκτο κατά σειρά κέντρο τεχνητής νοημοσύνης της Samsung σε όλο τον κόσμο και θα λειτουργεί σε συνεργασία με τις άλλες εγκαταστάσεις έρευνας ΑΙ της Samsung.

Τα άλλα πέντε κέντρα τεχνητής νοημοσύνης βρίσκονται στην Κορέα, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στον Καναδά, στη Ρωσία και στη Silicon Valley των ΗΠΑ.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share