Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021

Μειώθηκαν οι χρήστες του Twitter κατά ένα εκατομμύριο!

Καθώς έρχεται κι άλλη μείωση των χρηστών!

30 Ιουλίου 2018 10:28
Μειώθηκαν οι χρήστες του Twitter κατά ένα εκατομμύριο!

Κατά ένα εκατομμύριο μειώθηκαν οι χρήστες του Twitter στο δεύτερο τρίμηνο με την εταιρεία να προειδοποιεί πως επίκειται περαιτέρω μείωση του αριθμού των χρηστών μέσα τους επόμενους μήνες. Ως αιτία αναδεικνύεται η πολιτική που εφαρμόζει το Twitter για διαγραφή ψεύτικων λογαριασμών, λογαριασμών spam και αυτών με αναρτήσεις με ρητορική μίσους.

Βάσει των στοιχείων που ανακοινώθηκαν σήμερα, οι μηνιαίοι χρήστες στο δεύτερο τρίμηνο μειώθηκαν σε 335 εκατομμύρια από 336 εκατομμύρια που ήταν στο πρώτο τρίμηνο, στέλνοντας τη μετοχή της εταιρείας κατά 20% χαμηλότερα στις προσυνεδριακές συναλλαγές της Wall Street.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φίλη της οικογένειας Φύτρου που ξεκληρίστηκε στο Μάτι ξεσπάει:«Άκου να σου πω Αλέξη, τώρα που έθαψα τους νεκρούς μου...»

Πάντως, σε σχέση με πέρυσι, ο αριθμός των χρηστών είναι αυξημένος κατά 2,8%. Ωστόσο, η εταιρεία προβλέπει ότι η πτωτική πορεία των χρηστών θα συνεχιστεί και στο τρίτο τρίμηνο.

Τέλος, όσον αφορά την οικονομική απόδοση, το Twitter ανακοίνωσε κερδοφορία για τρίτο διαδοχικό τρίμηνο. Ειδικότερα, τα καθαρά κέρδη έφθασαν τα 100 εκατ. δολάρια έναντι ζημιών 116 εκατ. που ήταν στο δεύτερο τρίμηνο πέρυσι. Όμως, σύμφωνα με την εταιρεία, στο τρίτο τρίμηνο, τα κέρδη προ φόρων, τόκων κι αποσβέσεων αναμένεται να διαμορφωθούν στα 235 εκατ. δολάρια, χαμηλότερα σε σχέση με τα 268 εκατ. που είχαν προβλέψει οι αναλυτές.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share