Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το νέο update στο Instagram θα το λατρέψεις: Πλέον μπορείς να κάνεις και video chat!

Είναι τέλειο!

28 Ιουνίου 2018 14:12
Το νέο update στο Instagram θα το λατρέψεις: Πλέον μπορείς να κάνεις και video chat!

Μετά το IGTV, το Instagram έκανε ακόμα ένα update που θα αλλάξει την εμπειρία σου με το video chat.
Το video chat στο Instagram αλλάζει για πάντα και θα θέλεις και εσύ να το χρησιμοποιήσεις. Έχεις έναν φίλο που μένει Θεσσαλονίκη, έναν Λάρισα κι εσύ είσαι Αθήνα; Πλέον μπορείτε να κάνει video chat στο Instagram και οι τρεις μαζί!

Το χαρακτηριστικό αυτό σε αφήνει να συνδεθείς με τους φίλους σου είτε έχεις Adroid είτε iOS. Για όσο είσαι ενεργός στο Instagram, για όσο είσαι online θα μπορείς να κάνεις video chat στο Instagram. Τι χρειάζεται να κάνεις;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνετρίβη αεροσκάφος σε κατοικημένη περιοχή της Βομβάη!

Πήγαινε απλώς στα μηνύματα στο Instagram, άνοιξε ένα μήνυμα. Το άνοιξες; Βλέπεις την κάμερα στη δεξιά άκρη; Πάτα την για να ξεκινήσεις την κλήση!

Και δεν σταματά εκεί! Κατά τη διάρκεια της κλήσεις μπορείς να πατήσεις minimize στο video και να κάνεις άλλα πράγματα στο app,όπως να στείλεις ένα μήνυμα ή μια φωτογραφία, να τσεκάρεις την αρχική, ακόμα και να κάνεις ένα story. Τίποτα δεν σε δεσμεύει.

Πόσα άτομα μπορούν να συμμετέχουν στο video chat; Μέχρι 4 και είναι αρκετά! Αν είσαι σε ένα group με τους φίλους σου στο Instagram και δεις ότι το εικονίδιο της κάμερας γίνει μπλε, μπορείς να πατήσεις την κάμερα και να μπεις και εσύ στη συζήτηση!

Αν θέλεις να βγεις από τη συνομιλία απλώς πάτα το κόκκινο εικονίδιο που θα βρεις κάτω κάτω! Δεν θέλεις να δέχεσαι κλήσεις; Τότε απλώς πατάς το block. Παράλληλα, μπορείς να βάλεις στο mute ένα άτομο αν δεν θέλεις να δέχεσαι ειδοποιήσεις από αυτό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο 22χρονος νεκρός στρατιώτης από την Ρω! Δολοφονία και όχι αυτοκτονία ο θάνατός του;

Ανάκλυψε και τα καινούργια effect της κάμερας!
Το Instagram επίσης έχει δώσει περισσότερη βάση στο tab με την αναζήτηση, διατηρώντας το στυλ του αλλά προσθέτοντας καινούργια topic channels για να σε βοηθήσει να αναζητάς πιο εύκολα αυτά που σε ενδιαφέρουν.

Στα νέα effects της κάμερας έχουν προστεθεί αυτά των Ariana Grande, Liza Koshy, Baby Ariel και NBA, μεταξύ άλλων.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share