Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Η καλύτερη αντιγραφή του iPhone X κοστίζει μόνο... 114 ευρώ!

Σαν να έχεις iPhone

6 Ιουνίου 2018 13:29
Η καλύτερη αντιγραφή του iPhone X κοστίζει μόνο... 114 ευρώ!

Είναι γνωστό ότι κάθε καινούργιο iPhone αντιγράφεται σε μικρό χρονικό διάστημα από αρκετές εταιρίες τεχνολογίας με θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα.

Αλλά ίσως είναι η πρώτη φορά που ένα κινητό φέρνει μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του iPhone X σε μια συσκευή που κοστίζει το 1/10 και συγκεκριμένα 114 ευρώ.

Και αυτό το smartphone δεν είναι άλλο από το Elephone A4.

Η συσκευή εντυπωσιάζει με την ποιότητα κατασκευής της αφού όλο το εξωτερικό περίβλημα είναι φτιαγμένο από γυαλί, ακριβώς όπως και το iPhoneX, και το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικά όμορφο smartphone με premium εικόνα και αισθητική.

Επιπλέον το Elephone A4 προσφέρει μια μεγάλη Fullview οθόνη των 5,85 ιντσών με HD ανάλυση και ελάχιστα κενά (bezels) κάτι που βλέπουμε μόνο σε πολύ ακριβότερες συσκευές. Η αναλογία της συσκευής είναι φυσικά στο 18:9 ένα χαρακτηριστικό που έχουν όλα τα καινούργια κινητά.

Όμως το Elephone A4 δεν σταματάει εκεί αλλά συνεχίζει να εντυπωσιάζει και με τις επιδόσεις του (για την τιμή του) αφού "φοράει" το MTK6739 chipset της MediaTek και τρέχει την τελευταία έκδοση του Android, την 8.1 Oreo και φυσικά προσφέρει δυο τρόπους να ξεκλειδώσετε την συσκευή με δαχτυλικό αποτύπωμα και με αναγνώριση προσώπου.

Αλλά εύλογα κάποιος θα ρωτήσει σε αυτή την τιμή που κάνει "εκπτώσεις" το Elephone A4 καθώς σε αυτή την τιμή δεν μπορεί να προσφέρει τα πάντα. Tο μόνο μείον που μπορούμε να βρούμε είναι τα 3GB Ram και τα 16GB χωρητικότητας που προσφέρει (θα θέλαμε να είναι στα 4GB και 32GB τουλάχιστον) και οι επιδόσεις της κάμερας που δεν αγγίζουν φυσικά το iPhone X αλλά είναι αρκετά καλές για το μέσο χρήστη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - ψηφοφορία: Ποιος παίκτης θέλετε να αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα;

Η ποιότητα του είναι αδιαμφισβήτητη και η χαμηλή του τιμή εντυπωσιάζει και αυτό φαίνεται και από τις πωλήσεις της συσκευής.




 

Ροή ειδήσεων

Share