Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η αλλαγή στα Instastories που θα κάνει την ζωή σου πιο εύκολη!

Η αλλαγή που όλοι περιμέναμε!

25 Απριλίου 2018 15:38
Η αλλαγή στα Instastories που θα κάνει την ζωή σου πιο εύκολη!

Επιτέλους, ήρθε η αλλαγή στα Insta Stories που πραγματικά θα κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη και τις αναρτήσεις μας σίγουρα πιο γρήγορες και διασκεδαστικές. Τι μας επιφυλάσσει;

Και μπορεί στα Insta Stories πλέον να βάζουμε φίλτρα, να κάνουμε superzoom κι άλλα τέτοια διασκεδαστικά, ωστόσο τώρα έρχεται μια πραγματικά χρήσιμη αλλαγή στα Insta Stories που θα μας διευκολύνει!

Το Instagram το τελευταίο καιρό πειραματίζεται με νέα χαρακτηριστικά και κάνει updates προκειμένου να κάνει την εφαρμογή πιο εύκολη στον χρήστη και πιο αγαπητή. Έτσι, τώρα η αλλαγή στα Insta Stories είναι ένα καλό βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Μεγάλη ανατροπή στο σημερινό επεισόδιο! Αντί για ασυλία θα έχουμε...

Ποια είναι τέλος πάντως αυτή η αλλαγή; Θα μπορείς να κάνεις upload πολλές φωτογραφίες και video ταυτόχρονα στα Insta Stories σου.

Το νέο αυτό χαρακτηριστικό έχει ήδη αρχίζει να εφαρμόζεται και ίσως είσαι από τους τυχερούς που είδαν την αλλαγή στην εφαρμογή τους. Με αυτό το update θα είναι πολύ πιο εύκολο να ελέγχεις τη ροή των Stories σου ενώ όλα θα ανεβαίνουν πολύ πιο γρήγορα. Μέχρι τώρα μπορούσες να “ανεβάζεις” μια-μια τις φωτογραφίες η τα videos στα Ista Stories, ενώ τώρα μπορείς να τα “ανεβάζεις” όλα ταυτόχρονα και να “ξεμπερδεύεις”!

Για να ανεβάσεις πολλές φωτογραφίες και videos ταυτόχρονα, θα υπάρχει η επιλογή να “τικάρεις” όλες τις φωτογραφίες ή τα videos που θέλεις πάνω δεξιά.

Και μέχρι πόσες φωτογραφίες μπορείς να ανεβάσεις ταυτόχρονα; Μέχρι 10 φωτογραφίες ή videos! Στην οθόνη για επεξεργασία θα μπορείς να έχεις εικόνα από το preview όλων των αρχείων που θέλεις να ανεβάσεις. Και το καλύτερο; Μπορείς να κάνεις edit κάθε φωτογραφία ή video ξεχωριστά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: Αυτή είναι η 22χρονη μητέρα που πέταξε το βρέφος της στη Νέα Σμύρνη!

Μπορείς να βάλεις gifs, stickers, φίλτρα, emojis ή τοποθεσία όπως ακριβώς έκανες και πριν. Η σειρά με την οποία θα ανεβαίνουν οι φωτογραφίες θα είναι αυτή με την οποία τα είχες επιλέξεις!

Και όταν είσαι έτοιμος, πατάς το κουμπί και δημοσιεύονται όλες μαζί!

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share