Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

To Smartwatch που "αναστατώνει" την αγορά και σε πολύ οικονομική τιμή!

8 Μαρτίου 2018 08:47
To Smartwatch που

Τα smartwatch έχουν αρχίσει να κερδίζουν όλο και περισσότερο το κοινό, ειδικά από τότε που άρχισαν να θυμίζουν κανονικά ρολόγια και να δίνουν βάση στο design.

Ένα από αυτά που ξεχώρισαν το 2017 αλλά όπως φαίνεται και το 2018 είναι το LEMFO LEM5 Pro.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Masterchef: Και αυτός που αποχώρησε είναι...

Αρχικά πρέπει να πούμε ότι αυτό δεν μας κάνει εντύπωση αφού είναι ένα ιδιαίτερα όμορφο smartwatch με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής.

Συγκεκριμένα είναι φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι με όμορφο φινίρισμα, τεχνολογία που εμποδίζει το ξεθώριασμα του χρώματος και έχει δερμάτινο λουράκι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: O Παπαργυρόπουλος ξεσπαθώνει για την κλίκα στους Διάσημους! «Ψηφίζει βρώμικα για να πετάξει έξω τον...»

Αλλά εκτός από την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής διαθέτει μια πολύ καλή στρογγυλή οθόνη OLED 1,39 " με ανάλυση 400 * 400 , RAM 2GB και μνήμη 16GB, ενώ έχει και πάνω από 50 διαφορετικά watchfaces.

Επιπλέον εκτελεί άψογα όλες τις εφαρμογές ενός smartwatch, δείχνει με ακρίβεια την τοποθεσία σας με το ενσωματωμένο GPS παρακολουθεί την πρόοδό σας σε τζόκινγκ, τρέξιμο ή ποδηλασία και καταγράφει τα βήματα, τις θερμίδες, τους καρδιακούς παλμούς και την απόστασή.

Τέλος το LEM5 PRO έχει μια μπαταρία 450mAh και πιστοποίηση IP55 που σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει τη σκόνη, τη βρωμιά και το νερό αλλά δεν είναι για να το βυθίσετε για ώρα σε νερό οπότε προσοχή.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share