Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Η τρομερή αλλαγή στο Instagram που θα σας ενθουσιάσει όλους!

31 Ιανουαρίου 2018 11:55
Η τρομερή αλλαγή στο Instagram που θα σας ενθουσιάσει όλους!

Η ανακοίνωση έγινε πριν μερικές ώρες απ’ το Instagram και πρόκειται για μια δυνατότητα που θα μας λύσει τα χέρια!

Τώρα μπορείς να προγραμματίσεις τα posts στο Instagram και να μην έχεις στο μυαλό σου να είσαι online στο social media τη μέρα και την ώρα που θέλεις ν’ ανεβάσεις μια φωτογραφία ή ένα video.

Η διαδικασία θα γίνεται αυτόματα, αρκεί να έχεις κάνει προηγουμένως τον απαραίτητο προγραμματισμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Η σφαγή των Μαχητών, το εμπάργκο στην Σπυροπούλου και η μεγάλη ανατροπή στην ασυλία! (videos)

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Instagram: «Πέρυσι, ξεκινήσαμε τη διαδικασία ενημέρωσης του Instagram API στο Instagram Graph API, το οποίο βασίστηκε στο Facebook Graph API. Αυτή η αλλαγή βοηθά τις επιχειρήσεις να διαχειριστούν αποτελεσματικότερα την οργανική τους παρουσία. Σήμερα, εισάγουμε νέες λειτουργίες στο API, όπως το να επιτρέπουμε στις επιχειρήσεις να προγραμματίσουν αναρτήσεις, να δουν αναρτήσεις στις οποίες έχουν γίνει tag και να δουν άλλα προφίλ επιχειρήσεων».

Αυτό προστίθεται στις προηγούμενές λειτουργίες του Instagram Graph API, όπως η προβολή των organic insights και η μέτρηση των σχολίων. Αυτές οι λειτουργίες επιτρέπουν τον καλύτερο προγραμματισμό περιεχομένου και την ασφαλή διαχείριση του λογαριασμού.

Για να ξεκινήσει μια επιχείρηση να προγραμματίζει posts, θα πρέπει να συνεργαστεί με κάποιον από τους εμπορικούς συνεργάτες της εταιρείας στο Facebook ή στο Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός για την Έλενα Παπαρίζου; Η αλήθεια για το διαζύγιο με τον Καψάλη και το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!

«Ο προγραμματισμός και η δημοσίευση του περιεχομένου στο Instagram αποτέλεσε το νούμερο ένα αίτημα των 16 εκατομμυρίων πελατών μας. Τώρα, μπορούν να διαχειρίζονται μεγάλους όγκους περιεχομένου, πολλαπλά μέλη της ομάδας και πολλούς λογαριασμούς Instagram με ευκολία και ασφάλεια», δήλωσε ο Ryan Holmes, CEO, του Hootsuite, ενός εργαλείου social media management που συνεργάζεται με το Instagram.

Εμείς, ελπίζουμε σύντομα να μπορούμε να προγραμματίζουμε τα posts στο Instagram ακόμα κι απ’ τον προσωπικό λογαριασμό μας!

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share