Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θα σας εντυπωσιάσουν: Αυτά είναι τα νέα χαρακτηριστικά που θα φέρει το iOS 11.3!

29 Ιανουαρίου 2018 10:53
Θα σας εντυπωσιάσουν: Αυτά είναι τα νέα χαρακτηριστικά που θα φέρει το iOS 11.3!

Η Apple μας παρουσιάζει τα βασικότερα χαρακτηριστικά του iOS 11.3, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη και μας προετοιμάζει για το μέλλον του λειτουργικού της συστήματος.

Μπαταρίες και απόδοση

Το iOS 11.3 προσθέτει νέες λειτουργίες για την εμφάνιση της υγείας των μπαταριών και ειδοποιεί το χρήστη σχετικά με το ενδεχόμενο αντικατάστασης μιας μπαταρίας. Οι πληροφορίες αυτές θα είναι διαθέσιμες μέσα από τα Settings -> Battery για το iPhone 6 και μετέπειτα μοντέλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκλειστικό! Το έντονο φλερτ μεταξύ παικτών στην ομάδα των "Διάσημων"! Ο λόγος για τους...

Επιπλέον, οι χρήστες θα μπορούν να δουν αν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία διαχείρισης ενέργειας που διαχειρίζεται δυναμικά τη μέγιστη απόδοση της συσκευής ώστε για να αποτρέψει την απροσδόκητη διακοπή λειτουργίας, και θα μπορούν να επιλέξουν την απενεργοποίηση της. Αυτό το χαρακτηριστικό θα βρίσκεται στο Settings -> Battery και θα είναι διαθέσιμο για iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7 και iPhone 7 Plus.

Νέες Εμπειρίες Επαυξημένης Πραγματικότητας

Με το iOS 11 το ARKit έβαλε την επαυξημένη πραγματικότητα στα χέρια εκατοντάδων εκατομμυρίων χρηστών iPhone και iPad, κάνοντας το iOS τη μεγαλύτερη πλατφόρμα AR στον κόσμο. Η Apple συνεχίζει να επενδύει σε αυτή τη συναρπαστική τεχνολογία, αναβαθμίζοντας το ARKit 1.5 δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους προγραμματιστές να μας προσφέρουν ακόμα πιο συναρπαστικές εμπειρίες AR που θα ενσωματώνονται καλύτερα στον κόσμο.

Εκτός από οριζόντιες επιφάνειες όπως τραπέζια και καρέκλες, το ARKit μπορεί τώρα να αναγνωρίσει και να τοποθετήσει εικονικά αντικείμενα σε κάθετες επιφάνειες όπως τοίχους και πόρτες και να χαρτογραφήσει ακριβέστερα ακανόνιστα διαμορφωμένες επιφάνειες, όπως κυκλικούς πίνακες. Χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνικές ηλεκτρονικής όρασης για να εντοπίσει και να εντοπίσει τη θέση των 2D εικόνων, όπως σημάδια, αφίσες και έργα τέχνης, το ARKit μπορεί να ενσωματώσει αυτές τις πραγματικές εικόνες σε AR εμπειρίες, όπως τη πλήρωση ενός μουσείου με διαδραστικά εκθέματα ή να «ζωντανέψει» την αφίσα μιας ταινίας. Η θέα του πραγματικού κόσμου μέσω της κάμερας θα διαθέτει 50% μεγαλύτερη ανάλυση και θα υποστηρίζει την αυτόματη εστίαση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη και αποτροπιασμός: Αυτό είναι το 16χρονο παλικάρι που σκοτώθηκε σε τροχαίο!

Νέα Animoji (Messages)

Τέσσερα νέα Animoji έρχονται στο iOS 11.3 (δράκος, αρκούδα, κρανίο και λιοντάρι) ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των διαθέσιμων Animoji στους 16 διαφορετικούς χαρακτήρες.

Επιχειρηματική συνομιλία (Messages)

Η επιχειρηματική συνομιλία επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν απευθείας με επιχειρήσεις μέσα από την εφαρμογή Μηνύματα. Με την επιχειρηματική συνομιλία, θα μπορείτε να συνομιλήσετε με έναν εκπρόσωπο εξυπηρέτησης, να προγραμματίσετε μια συνάντηση ή να πραγματοποιήσετε αγορές χρησιμοποιώντας το Apple Pay μέσω της εφαρμογής Μηνύματα. Η επιχειρηματική συνομιλία δεν μοιράζεται τα στοιχεία επικοινωνίας του χρήστη με τις επιχειρήσεις και δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να διακόπτουν τη συνομιλία ανά πάσα στιγμή.

Η επιχειρηματική συνομιλία θα είναι διαθέσιμη αρχικά σε περιορισμένο αριθμό επιλεγμένων επιχειρήσεων όπως οι Discover, Hilton, Lowe και Wells Fargo.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στη showbiz! Ο Γιώργος Λιάγκας σε σχέση με την Βίκυ Κάβουρα! Ο θυελλώδης έρωτας μετά το διαζύγιο!

Εγγραφές υγείας στην εφαρμογή Health App

Η νέα λειτουργία αρχείων υγείας διευκολύνει τους καταναλωτές να βλέπουν τα διαθέσιμα ιατρικά τους δεδομένα από πολλούς παρόχους (νοσοκομεία, κλινικές και την υπάρχουσα εφαρμογή Health).

Οι ασθενείς από τα συμμετέχοντα ιατρικά ιδρύματα θα έχουν εύκολα προσβάσιμες πληροφορίες από διάφορους οργανισμούς και θα λαμβάνουν τακτικές ειδοποιήσεις για τα εργαστηριακά τους αποτελέσματα, τα φάρμακα κ.α. χρήσιμες ενημερώσεις. Τα δεδομένα του Αρχείου Υγείας είναι κρυπτογραφημένα και προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης.

Πηγή: iphonehellas.gr

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share