Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Google Bulletin: Η νέα εφαρμογή για ενημέρωση σε πολύ τοπικό επίπεδο!

28 Ιανουαρίου 2018 10:49
Google Bulletin: Η νέα εφαρμογή για ενημέρωση σε πολύ τοπικό επίπεδο!

Η νέα απόπειρα της Google για να προσφέρει ενημέρωση σε όσο το δυνατόν πιο τοπικό επίπεδο δεν περιλαμβάνει κάποιον ιδιαίτερο αλγόριθμο ή παρακολούθηση της τοποθεσίας των χρηστών. Για την ακρίβεια, το Google Bulleting εμπλέκει και παροτρύνει τους χρήστες να μοιράζονται φωτογραφίες, videos και ειδήσεις σχετικές με την περιοχή τους χωρίς να χρειάζεται να στήσουν το δικό τους blog.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Εξέλιξη «βόμβα» - Ποιος εμποδίζει τους μάρτυρες να καταθέσουν;

Η εφαρμογή Bulletin επιτρέπει τον διαμοιρασμό φωτογραφιών, videos και κειμένων από τους χρήστες, τα οποία είναι διαθέσιμα δημόσια και μπορεί να τα δει κανείς με απευθείας links ή μέσω των Social Media ή να τα βρεί στις μηχανές αναζήτησης. Η Google πιστεύει ότι με αυτόν τον τρόπο οι μικρές κοινωνίες θα μπορούν να έχουν καλύτερη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στον τόπο τους, ιδιαίτερα από τη στιγμή με τα μεγάλα δίκτυα δεν μπορούν να ασχοληθούν με οτιδήποτε συμβαίνει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Master Chef: Και άλλη οικειοθελής αποχώρηση από το παιχνίδι! Ποιος αποφάσισε να αποχωρήσει;

Προς το παρόν, το Google Bulletin είναι διαθέσιμο σε δοκιμαστική έκδοση στο Nashville και το Oakland (ΗΠΑ), αλλά αναμένεται η εξάπλωση του σύντομα σε περισσότερες περιοχές.


Πηγή: techgear

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share