Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έρχεται το Samsung Galaxy X που διπλώνει - Παρουσιάστηκε στη CES 2018

15 Ιανουαρίου 2018 15:13
Έρχεται το Samsung Galaxy X που διπλώνει - Παρουσιάστηκε στη CES 2018

Μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία αναφέρει ότι το Samsung Galaxy X,το smartphone με foldable panel που ετοιμάζει η κορεατική εταιρεία,είναι ήδη «σχεδόν έτοιμο» και μάλιστα έκανε την «ανεπίσημη» πρεμιέρα του στο πλαίσιο της CES 2018 στο Las Vegas.

Το ίδιο, βέβαια, είχε γίνει και πέρυσι, μόνο που φέτος, η «κλειστή» συνάντηση παρουσίασης της συσκευής συγκέντρωσε περισσότερους πελάτες, σε σχέση με αυτή της προηγούμενης χρονιάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα Ζώδια & οι Έρωτες των ημερών by MagicF’Ariel!

Έλαβε χώρα στις 10 Ιανουαρίου και, όσοι είδαν τη συσκευή, αναφέρουν ότι είναι «σχεδόν ολοκληρωμένη», τουλάχιστον όσον αφορά το κομμάτι του hardware, και έτοιμη για μαζική παραγωγή μέσα στη χρονιά που διανύουμε, συγκεκριμένα το Νοέμβριο.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι το μέγεθος της οθόνης του Galaxy Χ, όταν είναι «ανοικτό», φτάνει τις 7,3 ίντσες, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε τη μεγάλη οθόνη, όταν π.χ. βλέπετε videos – και κατόπιν, όταν θέλετε να βάλετε τη συσκευή στην τσέπη σας, να την «κλείνετε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτη εξέλιξη: Αποκλειστικό! Θύμα επίθεσης από τον Παπαγιάννη και η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου!

Η Samsung, μάλιστα, παρουσίασε δύο διαφορετικά prototypes, ένα «infolding» και ένα «outfolding» (να διπλώνει δηλαδή είτε προς τα μέσα είτε προς τα έξω), ωστόσο μάλλον μόνο το πρώτο θα φτάσει στην αγορά.

Πηγή: Digitallife.gr

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share