Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

To Pinterest βρήκε τις μεγαλύτερες τάσεις για τα Χριστούγεννα: Μαλλιά, ρούχα και... διακόσμηση σπιτιού (Photos)

9 Νοεμβρίου 2017 11:05
To Pinterest βρήκε τις μεγαλύτερες τάσεις για τα Χριστούγεννα: Μαλλιά, ρούχα και... διακόσμηση σπιτιού (Photos)

Μπορεί να απέχουν περίπου 1,5 μήνα τα Χριστούγεννα, αλλά οι λάτρεις αυτής της περιόδου έχουν ήδη αρχίσει να οργανώνονται και να σκέφτονται νέες ιδέες για την διακόσμηση του σπιτού τους. Το Pinterest, λοιπόν, που είναι «μέσα σε όλα» αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας μερικές πρωτότυπες τάσεις έτσι ώστε να ξεφύγουμε φέτος από τα καθιερωμένα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ με την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη! Γιατί δεν βρέθηκε ποτέ η τσάντα της; Η μεγάλη αποκάλυψη της μάνας!

Όσον αφορά το φαγητό, το Pinterest προτείνει φέτος υγιείς λιχουδιές για εκείνες τις μέρες.

Από μικρά σοκολατάκια μέντας μέχρι μπάρες από κολοκύθα και γλυκοπάτα, το μόνο σίγουρο είναι πως φέτος θα πρέπει να πρωτοτυπήσετε. Φυσικά τα marshmallow μέσα σε ζεστή σοκολάτα, αλλά και λιωμένα στο φούρνο είναι μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές.

Το Pinterest επίσης προτείνει αντί για Χριστουγεννιάτικο δέντρο, έναν μικρό ανανά, πάνω στα φύλλα του οποίου μπορείτε να στολίσετε μερικές μπάλες.

Σίγουρα αν είστε φαν του μινιμαλισμού είναι μία καλή λύση.

Άλλη μια ιδέα- ειδικά γι αυτούς που δεν έχουν καθόλου χώρο- είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον τοίχο από πολύχρωμα tapes (αυτοκόλλητα), άλλωστε και εκεί μπορείς να κρεμάσεις σε μία χοντρή κλωστή μικρές πολύχρωμες μπαλίτσες.

Όσον αφορά τις κάρτες, τα δώρα και μικρά διακοσμητικά, σύμφωνα με το Pinterest όλα πρέπει να έχουν γλίττερ.

Άλλη μία ιδιαίτερη ιδέα είναι τα μπαλόνια στολισμένα με γκλίτερ στο κάτω μέρος του. Όσοι δεν φοβούνται να λερώσουν το σαλόνι τους, μπορούν να το δοκιμάσουν.

Σχετικά με τις γυναικείες τάσεις στο στιλ, το χρυσό eyeliner, τα γλίτερ στα μαλλιά και οι φούστες από τούλι είναι οι top επιλογές σύμφωνα με το Pinterest.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Η αποκάλυψη της Νατάσας Καλογρίδη για το σeξ στο ριάλιτι! Για πρώτη φορά τους έδωσε στεγνά! (video)

Οι top τάσεις ανά ομάδα για τα Χριστούγεννα:

Φαγητό

Εύκολες συνταγές
Μικρά σοκολατάκια
Εναλλακτικά υγιεινά επιδόρπια
Μόδα

Τούλι
Μεταλιζέ
Βελούδινα φορέματα
Διακόσμηση

Εναλλακτικό δέντρο, όπως ανανάς ή με αυτοσχέδιο με αυτοκόλλητα στον τοίχο
Κάρτες από γκλίτερ
Μπαλόνια
DIY κατασκευές
Ομορφιά

Αξεσουάρ στα μαλλιά
Χρυσό eyeliner και σκιές
Κόκκινο κραγιόν


Πηγή: iefimerida.gr

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share