Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτά είναι τα μικρά μυστικά του iPhone που δεν γνωρίζατε μέχρι σήμερα! Ειδικά το τρίτο θα σας λύσει τα χέρια (photos)

2 Μαΐου 2017 15:22
Αυτά είναι τα μικρά μυστικά του iPhone που δεν γνωρίζατε μέχρι σήμερα! Ειδικά το τρίτο θα σας λύσει τα χέρια (photos)

Η μισή Ελλάδα χρησιμοποιεί καθημερινά iPhone και για πολλούς είναι χρήσιμο εργαλείο.

Πώς θα σας φαινόταν όμως αν σας αποκαλύπταμε κάποια κρυφά μυστικά που δεν γνωρίζατε μέχρι σήμερα και είναι κρυμμένα στις ρυθμίσεις;

Διαβάστε στο AthensMagazine.gr για ποια πρόκειται:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατριχίλα προκαλεί το τελευταίο post στο facebook της Μαρίας Ιατρού! Γιατί παραμένει μυστήριο ο θάνατό της;

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ

Μπορείτε να απαντήσετε στα μηνύματά σας απευθείας από την οθόνη κλειδώματος, σύρωντας προς τα κάτω το πλαίσιο ειδοποιήσεων και πατώντας επάνω στην ειδοποίηση του μηνύματος. Θα δείτε την επιλογή «Απάντηση» και πατώντας σε αυτό, θα σας επιτραπεί να πληκτρολογήσετε την απάντησή σας, χωρίς να χρειαστεί να ξεκλειδώσετε το κινητό σας.

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Εάν χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή και θέλετε να απαντήσετε σε ένα μήνυμα, μπορείτε να σύρετε προς τα κάτω το πλαίσιο ειδοποιήσεων και να πληκτρολογήσετε το μήνυμά σας ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, όπως θα κάνατε εάν το κινητό σας ήταν κλειδωμένο.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ

Θέλετε να μάθετε γιατί η μπαταρία στο iPhone σας τελειώνει πολύ γρήγορα; Πηγαίνετε στις «Ρυθμίσεις» και μετά στην επιλογή της «Μπαταρίας». Εκεί θα μπορείτε να δείτε ποιες εφαρμογές καταλαμβάνουν την περισσότερη ισχύ μπαταρίας.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΗΧΗΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Η ΒΙΝΤΕΟ-ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ

Μπορείτε να στείλετε αποσπάσματα ήχου και βίντεο τα οποία «λήγουν» έπειτα από δυο λεπτά. Πηγαίνετε στις «Ρυθμίσεις», μετά στα «Μηνύματα» και μετακινηθείτε προς τα κάτω. Θα παρατηρήσετε ένα παράθυρο για μηνύματα ήχου και βίντεο. Εκεί θα μπορέσετε να ρυθμίσετε τη διάρκεια των μηνυμάτων σας.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share