Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020

Νέα τάση στο Instagram: Βγαίνουν ολόγυμνοι σε δρόμους και πάρκα ώστε να βγάλουν selfie (photos)

26 Απριλίου 2017 18:48
Νέα τάση στο Instagram: Βγαίνουν ολόγυμνοι σε δρόμους και πάρκα ώστε να βγάλουν selfie (photos)

«Cheeky Exploits» ονομάζεται η νέα τάση που ακολουθούν οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτώντας προσωπικές φωτογραφίες στο Instagram με γυρισμένη την πλάτη και γυμνούς γλουτούς.

Οι φωτογραφίες λαμβάνονται είτε μέσα σε ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον, για παράδειγμα, ένα πάρκο ή σε μία πολυσύχναστη περιοχή. Στη φωτογραφία μπορεί να διακρίνεται ένας ή και πολλοί άλλοι. Η μόδα αυτή μάλλον δεν έχει ερωτικές προθέσεις. Υιοθετείται περισσότερο ως μια μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμμορία ανηλίκων επιχειρεί να ληστέψει ηλικιωμένο σε ΑΤΜ! Αυτό που ακολουθεί όμως δεν το περιμένει κανείς! (video)

Πρωτοπόρος της φέρεται να είναι ένας βρετανός καλλιτέχνης ο οποίος την παρουσίασε ως μία μορφή τέχνης του σώματος σε κοινή ψηφιακή χρήση.

Όλοι γνωρίζουμε ότι τις τελευταίες δεκαετίες η έκθεση των γλουτών είναι ήδη πολύ διαδεδομένη, άρα εκείνο που μπορούμε να φανταστούμε είναι ότι πρόκειται για ένα είδος κατάχρησης των selfies. Όταν το πρόσωπο δεν έχει τίποτα άλλο να πει, τότε θα παίξει το χαρτί του μιμητισμού με την έκθεση των γλουτών, γράφει η ιταλική εφημερίδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Αποκλειστικό: Όλη η αλήθεια για το κλέψιμο της ματσέτας! Ποιος την πήρε - Τι θα δούμε σήμερα! (Video)

 

Tech

Ροή ειδήσεων

Share