Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020

Είσαι "ατακτούλης" στα social media; Αυτή η εφαρμογή θα σου λύσει τα χέρια!

18 Απριλίου 2017 15:16
Είσαι
Follow us on Google News

Η νέα αναμενόμενη λειτουργία του WhatsApp μπορεί να δώσει τέλος σε ένα πάγιο πρόβλημα όλων των χρηστών των applications επικοινωνίας!

Έχετε στείλει ποτέ μήνυμα και δευτερόλεπτα μετά την αποστολή να πείτε "ωχ, τώρα γιατί το έστειλα αυτό"; Λίγο πολύ, όλοι το έχουμε κάνει κάποια στιγμή στη ζωή μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά είναι τα ποτά που θα σου κάψουν το λίπος ενώ κοιμάσαι!

Οι άνθρωποι που αναπτύσσουν περαιτέρω και βελτιώνουν την εφαρμογή του WhatsApp βρίσκονται πολύ κοντά στο επίσημο λανσάρισμα του "undo" που θα λύσει τα χέρια σε όλους όσους έστειλαν το λάθος μήνυμα, στο λάθος άτομο, τη λάθος στιγμή.

Η υπηρεσία αποστολής μηνυμάτων θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να διαγράφουν τα μηνύματα τα οποία έχουν ήδη αποστείλει, με χρονικό περιθώριο αναίρεσης εντός πέντε λεπτών.

Όπως αναφέρει το WABetaInfo που παρακολουθεί τα χαρακτηριστικά που δοκιμάζει το WhatsApp, μετά την πάροδο των πέντε λεπτών, η αναίρεση της αποστολής δεν θα είναι δυνατή. Σημειώνεται επίσης πως θα πρέπει να περιμένουμε το νέο iOS official update για να δούμε αν θα μπει σε εφαρμογή το "unsend", μαζί με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνετρίβη ελικόπτερο με 12 επιβάτες!

Για την ώρα, τα νέα έχουν κυκλοφορήσει μόνο από διαρροές σε site που καλύπτουν ειδήσεις για τις νέες τεχνολογίες. Πάντως πέρυσι, η αναστολή δοκιμάστηκε πειραματικά για ένα μικρό διάστημα σε iOS και Android, με τους χρήστες να αντιδρούν, όπως ήταν αναμενόμενο, πολύ θετικά.

Φυσικά, το Unsend έχει προστεθεί από τον Ιανουάριο στην εφαρμογή του Telegram (διαρκεί 48 ώρες). Επίσης, η λειτουργία αναστολής είναι διαθέσιμη και στο Gmail για 10 δευτερόλεπτα.

 

Tech

Ροή ειδήσεων

Share