Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αυτές είναι οι αλλαγές του Facebook που έχουν ξετρελάνει όλους τους χρήστες!

1 Απριλίου 2017 15:04
Αυτές είναι οι αλλαγές του Facebook που έχουν ξετρελάνει όλους τους χρήστες!

Αυτές είναι οι νέες αλλαγές σε Facebook Live Video και Facebook Messenger. Πιο συγκεκριμένα, ήταν αναμενόμενο να δούμε νέες, επίσημες αλλαγές γιατί είχε περάσει και ένας μήνας από τις τελευταίες και είναι μεγάλο χρονικό διάστημα για τον Mark Zuckerberg.

Η πρώτη αλλαγή αφορά στο Facebook Live Video.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία: Αυτοί είναι οι δύο νεαροί που σκοτώθηκαν σε τροχαίο στην Κρήτη!

Με κύριο στόχο τον ανταγωνισμό Twitch και YouTube, η δυνατότητα για ζωντανή μετάδοση video θα υπάρχει και από desktop / laptop. Η πλειοψηφία των χρηστών εξάλλου ήδη βλέπει τη σχετική επιλογή στα status updates.

Η δεύτερη αλλαγή αφορά στο Facebook Messenger και τα Reactions.

Επεκτείνοντας τη χρήση των Reactions, η δημοφιλής εφαρμογή προχωρά στην ενσωμάτωση τους και στην πλατφόρμα του Facebook Messenger. Στόχος είναι οι χρήστες να αλληλεπιδρούν με τα μηνύματα των συνομιλητών τους κρατώντας παρατεταμένα αυτό που τους ενδιαφέρει για να αντιδράσουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι θα δούμε την Κυριακή στο Survivor: Το κλάμα της Σάρας, ο αγώνας για το έπαθλο και η αναστάτωση σε «Μαχητές» και «Διάσημους»! (Βίντεο)

Η τρίτη αλλαγή αφορά στο Facebook Messenger και τα Mentions.

Επίσης, στο Facebook Messenger και στις ομαδικές συνομιλίες, υπάρχει η λειτουργία των Mentions. Ένας χρήστης δηλαδή θα μπορεί να τονίσει το όνομα κάποιου άλλου για να είναι σίγουρος ότι το συγκεκριμένο άτομο θα δει το συγκεκριμένο μήνυμα.

 

Ροή ειδήσεων

Share