Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τρομερό: Δεν φαντάζεστε πόσο θα στοιχίζει το νέο ipad!

22 Μαρτίου 2017 14:58
Τρομερό: Δεν φαντάζεστε πόσο θα στοιχίζει το νέο ipad!

Νέα προϊόντα ετοιμάζεται να προωθήσει η Apple, δημιουργώντας αίσθημα αδημονίας στους αφοσιωμένους πελάτες της.

Πολύ περισσότερο που αυτή τη φορά το νέο iPad της θα κυκλοφορήσει στη χαμηλότερη τιμή της ιστορίας του. Θα αρχίζει από τα 329 δολάρια, έναντι των 399 δολαρίων που κοστίζει το iPad Mini 4, που έχει μνήμη 128 GB. Οι ενδιαφερόμενοι στις ΗΠΑ θα μπορούν να το παραγγείλουν από την Παρασκευή 24 Μαρτίου. Συν τοις άλλοις, ο κολοσσός της υψηλής τεχνολογίας θα διαθέσει νέα έκδοση του «έξυπνου» κινητού τηλεφώνου iPhone 7 και την ειδική έκδοση iPhone 7Plus σε κόκκινο μεταλλικό χρώμα.



Επιπλέον, η Apple θα λανσάρει και το νέο iPhone SE σε μικρότερες διαστάσεις από τις συνηθισμένες, με μνήμη 32 και 128 GB, το οποίο θα αντικαθιστά τα μοντέλα με 16 και 64 GB μνήμη, αντίστοιχα. Μέρος των εσόδων από τα νέα μοντέλα iPhone 7 θα δοθεί στο Παγκόσμιο Ταμείο για την Καταπολέμηση του AIDS – αυτήν την κοινωνική πολιτική έχει υιοθετήσει εδώ και μία δεκαετία η Apple. Υπάρχει, όμως, και μια σημαντική διαφορά απ’ ό,τι τις προηγούμενες χρονιές. Η Apple ανακοίνωσε την κυκλοφορία των νέων της προϊόντων χωρίς να προβεί στη διοργάνωση κάποιας εντυπωσιακής συνέντευξης Τύπου, όπως συνήθιζε να κάνει στο παρελθόν.

Το καινούργιο iPhone θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο με νέα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, όπως καμπυλόγραμμη μεγαλύτερη οθόνη, δυνατότητα ασύρματης φόρτισης και δυνατότητα τρισδιάστατης αναγνώρισης προσώπων. Η αλλαγή στο θέμα φόρτισης είναι σημαντική, δεδομένου ότι μέχρι σήμερα η Apple προμήθευε τους χρήστες με δικό της φορτιστή και άλλα αξεσουάρ. To νέο iPad θα έχει στη φθηνότερη εκδοχή του μνήμη 32 GB και θα αντικαταστήσει το σημερινό iPad Air 2. Επιπλέον, η εταιρεία ανακοίνωσε νέα εφαρμογή για την παραγωγή και το μοίρασμα βίντεο με όσους φίλους έχουν συσκευή με λειτουργικό σύστημα iOS.

Αυτή η νέα υπηρεσία, που ονομάζεται «Clips», επιτρέπει σε όσους τη χρησιμοποιούν να βάζουν σχόλια με τη δική τους φωνή ή «συννεφάκια» με προτάσεις στα βίντεο και να τα μοιράζονται στο Facebook και στο Instagram ή στην ίδια την εφαρμογή μηνυμάτων της Apple, στο πλαίσιο της οποίας τα βίντεο αποστέλλονται στις επαφές των χρηστών με πάτημα ενός πλήκτρου.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share