Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022

Καλύτερο κι από το Instagram! Αυτό είναι το νέο χαρακτηριστικό του Facebook που τα αλλάζει όλα

27 Οκτωβρίου 2016
Καλύτερο κι από το Instagram! Αυτό είναι το νέο χαρακτηριστικό του Facebook που τα αλλάζει όλα

Δεν είναι μυστικό ότι τα μεγάλα κοινωνικά δίκτυα κοιτάνε το ένα τη δουλειά του άλλου και δεν διστάζουν να αντιγράψουν ένα χαρακτηριστικό αν αυτό φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενο.

Δείτε ακομη: Θρήνος για τον Γιάννη Δραγασάκη: Πέθανε η μητέρα του

Έτσι τώρα, το Facebook φαίνεται να δοκιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό που εντόπισε στο Snapchat και το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν φίλτρα στα βίντεό κατά τη διάρκεια του Facebook Live. Η νέα αυτή λειτουργία είναι υπό δοκιμή και αποκαλύφθηκε από εκπρόσωπο του κοινωνικού δικτύου. Ο ίδιος μάλιστα έκανε δοκιμή κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης τραβώντας live το κοινό και χρησιμοποιώντας ένα συγκεκριμένο φίλτρο.

Αυτό είναι το νέο χαρακτηριστικό που δοκιμάζει το Facebook

Εάν τελικά εφαρμοστεί, το Facebook αναμένεται να προσθέσει διάφορα φίλτρα και βελτιώσεις στις live μεταδόσεις του και να τις κάνει πιο ενδιαφέρουσες. Με αυτό τον τρόπο θα προσελκύσει και περισσότερο κοινό το οποίο αυτή τη στιγμή χρησιμοποιεί εργαλεία του Snapchat και ανεβάζει εκεί τα βίντεο του. Και μπορεί το Facebook να είναι το πιο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης αυτή τη στιγμή, ωστόσο τα υπόλοιπα μέσα κερδίζουν ολοένα περισσότερο έδαφος λανσάροντας νέες επιλογές, ρυθμίσεις και λειτουργίες.

Δείτε επίσης: Σοκαριστικό ατύχημα: Ιερέας πήγε στο νοσοκομείο με μία πατάτα στον πρωκτό του! (Photos)

Πάντως ο εκπρόσωπος του Facebook ανέφερε ότι πάνω από 1,7 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν το κοινωνικό δίκτυο κάθε μήνα οπότε η δημοφιλία του είναι σταθερή και αυξανόμενη.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share