Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021

Καλώς τα δεχτήκαμε! Η νέα λειτουργία του Facebook που θα κλείσει σπίτια!

4 Μαΐου 2016
Καλώς τα δεχτήκαμε! Η νέα λειτουργία του Facebook που θα κλείσει σπίτια!

Από τότε που το Facebook αποφάσισε να ενεργοποιήσει το κουμπί του like, πριν από 7 χρόνια περίπου, είναι λογικό να έχεις ξεχάσει σε πόσες φωτογραφίες έχεις χαρίσει τον χαρακτηριστικό υψωμένο αντίχειρα του Facebook.

AdTech Ad

Αν θες, λοιπόν, να φρεσκάρεις τη μνήμη σου ή αν θες να δεις, έτσι "πληροφοριακά", μόνο και μόνο για να ενισχύσεις τις γνώσεις σου, που έχει κάνει like ο φίλος σου ή η φίλη σου τώρα μπορείς.

Αν πάλι θες να τη γλυτώσεις μπορείς να αρχίσεις να κάνεις unlike ή να ενισχύσεις την ασφάλεια του προφίλ σου, όσον αφορά για το ποιος μπορεί να δει τις φωτογραφίες που έχεις κάνει like στο Facebook.

O τρόπος, λοιπόν, για να μπορέσεις να δεις ποιος έχει κάνει like και σε ποιες φωτογραφίες είναι πολύ πιο απλός απ' όσο φανταζόμασταν, καθώς αρκεί μια απλή αναζήτηση.

Πηγαίνοντας λοιπόν στη μπάρα αναζήτησης του Facebook γράφετε photos liked by και το πρώτο γράμμα του ονόματος που επιθυμείτε και ως "δια μαγείας" μπορείτε να δείτε όλες τις φωτογραφίες που το συγκεκριμένο άτομο έχει "Αρέσει".

Και κάπως έτσι, το Facebook μετατρέπεται και επίσημα στη μεγαλύτερη κουτσομπόλα όλων των εποχών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Συγκλονισμένος ο Λιάγκας! Το ξέσπασμά του on air για τον 5χρονο που κατασπάραξαν τα σκυλιά: «Αν ήμουν εγώ θα…»Μείνετε μακριά του: Αυτό το ζώδιο είναι οι περισσότεροι σχιζοφρενείς δολοφόνοι σύμφωνα με το FBI!Αποκάλυψη: Τι αναφέρει η Αγγελική Νικολούλη για το θρίλερ με την εξαφάνιση της μικρής Μαρίας;Φρίκη: Τον τρώνε ζωντανό! Εκατοντάδες σκουλήκια είναι στον εγκέφαλό του! Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share