Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Apple: Τι ετοιμάζεται να ανακοινώσει η εταιρία που δεν έχουμε ξαναδεί;

8 Ιουνίου 2015
Apple: Τι ετοιμάζεται να ανακοινώσει η εταιρία που δεν έχουμε ξαναδεί;

Τα νέα της προϊόντα θα ανακοινώσει η Apple σε μερικές ώρες, με αφορμή το συνέδριο προγραμματιστών WWDC 2015.

Ο Tim Cook και οι συνεργάτες του, θα παρουσιάσουν τα νέα προϊόντα της εταιρίας, καθώς το συνέδριο απευθύνεται στους προγραμματιστές, ενώ αναμένουμε και μερικές εκπλήξεις...

Μια από αυτές όπως αναφέρει το Business Insider, είναι η πρόθεση του Tim Cook να υπάρξει τουλάχιστον μια γυναίκα ομιλητής στο συνέδριο. Η επιθυμία αυτή του Cook αντανακλά την πρόθεσή του, να στραφεί η εταιρεία και στο γυναικείο κοινό.

Ο Tim Cook έχει εκφραστεί έντονα σε θέματα διαφορετικότητας πριν από την ετήσια διάσκεψη WWDC της Apple, τα οποία έχει χαρακτηρίσει ως «το μέλλον της εταιρείας μας».

Σε συνέντευξη που παρέθεσε στο Mashable, ο 54χρονος CEO μίλησε για το συνεχή αγώνα για να προσελκύσει τις γυναίκες και τις μειονοτικές εθνοτικές ομάδες στον κλάδο της τεχνολογίας.

«Θα δούμε μια αλλαγή αύριο», είπε. Η προφανής επιλογή εδώ είναι η Angela Ahrendts, η επικεφαλής του λιανικού εμπορίου της Apple, που έχει συμβάλει στην διάδοση του Apple Watch.

Αναμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις, αυτές είναι οι επικρατέστερες φήμες για το τι θα ακουστεί στο συνέδριο

1. Η Apple εισβάλει στο χώρο της μουσικής

Τον Μάιο, η Apple αγόρασε την Beats για 3,2 δισεκατομμύρια δολάρια και αναμένεται να ξεκινήσει μια νέα έκδοση της υπηρεσίας streaming Beats music.

2. Καλύτερες εφαρμογές για τα Apple Watch

Το πρώτο κύμα των εφαρμογών για το ρολόι της Apple ήταν άφθονο, αλλά καθόλου εντυπωσιακό. Η Apple περιόρισε τους προγραμματιστές με αποτέλεσμα οι περισσότερες εφαρμογές να λειτουργήσουν ως εργαλεία ειδοποιήσεων για τα iPhone. Πλέον η Apple πρόκειται να αλλάξει τα δεδομένα, προσθέτοντας στο ρολόι της ισχυρούς αισθητήρες και ψηφιακό έλεγχο.

3. Η Siri θα γίνει πιο έξυπνη

Η Microsoft, η Apple και η Google διαγωνίζονται για τον πιο «έξυπνο βοηθό». Η Apple εργάζεται πάνω σε μία νέα πιο έξυπνη Siri που μπορεί να δώσει πληροφορίες πριν καν της ζητηθούν, αντλώντας από τα δεδομένα του χρήστη, όπως το ημερολόγιο, τις συνήθειες και τη θέση του, θα μπορούσε να προτείνει εστιατόρια, μπαρ και μέρη να πάτε.

4. Βελτιώσεις σε iOS & OS X

Το ετήσιο συνέδριο είναι η στιγμή που η Apple παραδοσιακά παρουσιάζει τις αναβαθμίσεις στα δύο μεγάλα λειτουργικά συστήματα της. Φέτος αναμένουμε μια ματιά στα iOS 9 και στις αλλαγές που θα επιφέρουν, καθώς και στο επόμενο OS X.

5. Οι χάρτες Apple θα συμπεριλάβουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Οι χάρτες της Apple προσπαθούν να φτάσουν τα Google Maps. Η τελευταία προσθήκη που αναμένεται στην επόμενη έκδοση είναι η εισαγωγή δημόσιων μεταφορών.

newmoney.gr

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share