Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

4 πράγματα που πρέπει να κάνεις για καλύτερα tweets! (PHOTOS)

9 Μαρτίου 2015
4 πράγματα που πρέπει να κάνεις για καλύτερα tweets! (PHOTOS)

Είσαι fan του Twitter; Σίγουρα θα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να "μαζέψεις" περισσότερους followers. Όμως τεχνικά, υπάρχουν κάποια κόλπα για να έχουν τα τιτιβίσματά σου μεγαλύτερη απήχηση!

Το athensmagazine.gr σας παρουσιάζει 4 έξυπνες μεθόδους για να τα προωθήσετε καλύτερα:

1) Βίντεο

Όταν περιλαμβάνεις φωτογραφία στο tweet σου, το οποίο περιέχει βίντεο από YouTube, Vine, ή Vimeo θα εμποδίσει το βίντεο να φορτώσει μέσα στη σελίδα του Twitter, και θα κάνει όσους το ανοίγουν να ανοίξει σε νέα καρτέλα ή παράθυρο. Αντίστοιχα στους χρήστες της εφαρμογής από κινητό ή tablet, δεν θα ανοίξει στο συγκεκριμένο application, αλλά θα τους αναγκάσει να το δουν από τον browser

Για αυτόν τον λόγο το βίντεο, απλά ανεβάστε το link ώστε να ανέβει χωρίς φωτογραφία, αλλά απλά με την προεπισκόπησή του (κυρίως για Youtube και Vine).

2) Ηχητικό

Καλό θα ήταν να χρησιμοποιείτε το SoundCloud ή εναλλακτικά το Bop.fm ή το Spotify, που είναι δημοφιλή στους χρήστες.

3) Instagram

Εάν θέλετε η φωτογραφία, που θα ανεβάσετε από την αγαπημένη εφαρμογή να φαίνεται χρειάζεται να κάνετε κάποια βήματα. Ανεβάστε την επεξεργασμένη μέσα στο Twitter και επισυνάψτε το url της στο tweet σας!

4) Κείμενο

Εάν μοιράζεστε link που να συνδέει το κείμενο που γράφεται με ένα σύνδεσμο σε blog ή κάποιο άρθρο, καλό θα ήταν να ανεβάσετε και φωτογραφία. Εκτός αν θέλετε να αφήσετε όσους το δουν να ανοίξουν το περιεχόμενο από link ή την αντίστοιχη εφαρμογή!

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share