Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κι όμως γίνεται! Δες πώς μπορείς να επισκευάσεις μόνος σου το σπασμένο iPhone ή Samsung!

27 Φεβρουαρίου 2015
Κι όμως γίνεται! Δες πώς μπορείς να επισκευάσεις μόνος σου το σπασμένο iPhone ή Samsung!

Η οθόνη της αγαπημένης συσκευής Apple ή το Samsung smartphone σας έγινε θρύψαλλα;
Υπάρχει λύση χωρίς να χρειαστεί να τρέχετε σε κάποιο κατάστημα, αφού το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τηλεφωνήσετε από το σταθερό σας σε μια startup που λέγεται iCracked. Οι άνθρωποί της θα σπεύσουν και θα επισκευάσουν το τηλέφωνό σας επί τόπου.

Διαβάστε ακόμη:

Η iCracked απευθύνεται σε κατόχους iPhone, iPad ή smartphone της Samsung. Μπορείτε επίσης να πουλήσετε το σπασμένο σας κινητό. Το καλύτερο,όλων είναι ότι οι τιμές της εν λόγω startup είναι ασυναγώνιστες.

Έτσι, αν σε κάποιον του σπάσει το τηλέφωνο ή αποφασίσει να το πουλήσει, έρχεται σε επαφή με την iCracked μέσω της εφαρμογής iOS ή μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας. Αφού συμπληρώσει μια φόρμα με γενικές πληροφορίες, όπως τι συσκευή έχει, την κατάστασή της και να θέλει να την επισκευάσει ή να την πουλήσει, η iCracked τον συνδέει με έναν από τους υπαλλήλους της.

Ο πελάτης επιλέγει χρόνο και τόπο συνάντησης. Ο υπάλληλος μπορεί να κάνει την επισκευή επί τόπου (συνήθως χρειάζεται λιγότερο από μια ώρα δουλειάς). Όλες οι επισκευές έχουν εγγύηση ενός χρόνου.

Σε περίπτωση πώλησης η διαδικασία είναι ακόμα πιο σύντομη. Ο πελάτης παίρνει μια προπληρωμένη χρεωστική κάρτα και μπορεί να τη χρησιμοποιήσει είτε online ή σε κάποιο κατάστημα, ακόμα και να πάει να κάνει ανάληψη των χρημάτων που έχει μέσα η κάρτα, από κάποιο ΑΤΜ.

Διαβάστε ακόμη:

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή iCracked στο App Store, ή να μπούνε στο iCracked.com, αν η οθόνη του τηλεφώνου είναι σε τόσο κακή κατάσταση που δεν μπορεί να λειτουργήσει καθόλου.

tro-ma-ktiko.blogspot.gr

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share