Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Νέο μικρότερο και φθηνότερο iPhone 6 από την Apple;

7 Ιανουαρίου 2015
Νέο μικρότερο και φθηνότερο iPhone 6 από την Apple;

Εδώ και καιρό έχει γίνει λόγος για την πιθανότητα κατασκευής ενός νέου, μικρότερου iPhone καθώς μετά την παρουσίαση του iPhone 6, η συσκευή μας φάνηκε τόσο μεγάλη ώστε η άποψή μας -αλλά και πολλές φήμες- στήριζαν την πιθανότητα επανεμφάνισης ενός μοντέλου 4 ιντσών για «απλούς» χρήστες.

Την ίδια ακριβώς περίοδο, νέες φήμες αναφορικά με το iPhone 6s, θέλουν τις αλλαγές να μην επεκτείνονται στην παρουσίαση ενός τρίτου μοντέλου «iPhone 6s mini", αλλά να εστιάζουν στην αναβάθμιση της κάμερας και την τοποθέτηση μεγαλύτερης μπαταρίας.

Διαβάστε επίσης: ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Πότε ξεκινούν οι εκπτώσεις του Ιανουαρίου;

Η εταιρία, μοιάζει να μην θέλει να ανακόψει την πορεία πωλήσεων του iPhone 5s, που παρά το μικρό μέγεθος βρίσκει ακόμα εκατοντάδες χιλιάδες αγοραστές λόγω της νέας χαμηλής τιμής.

Φαίνεται, ότι το επιχείρημα για τη δημοφιλία ενός μικρού iPhone δεν είναι άκυρο. Ωστόσο, οι χρήστες που θα επέλεγαν να το αγοράσουν δεν θα ξόδευαν τα 750+ ευρώ που κοστίζει ένα νέο μοντέλο iPhone.

Τι σημαίνουν τα παραπάνω; Αν ευσταθούν και οι νέες φήμες για το iPhone 6s, η Apple θα παραμείνει στις 4.7 και τις 5.5 ίντσες για το μελλοντικό μοντέλο της και θα περιμένει να τελειώσουν τα αποθέματα των παλαιών συσκευών. Αρα, όσοι θα ήθελαν ένα μικρό iPhone θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το iPhone 7.

Τότε, το 2016, η τεχνολογία μπορεί να επιτρέπει τη δημιουργία ενός τηλεφώνου στις διαστάσεις μεν του iPhone 5s, με οθόνη όμως που θα καλύπτει όλη την επιφάνεια της συσκευής και άρα θα δημιουργεί μία ικανή επιφάνεια εργασίας σε λογικές εξωτερικές διαστάσεις.

Μέχρι τότε, το iPhone 5s παραμένει μία πολύ λογική -και σήμερα οικονομική- επιλογή.

koolnews

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share