Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έτσι θα καταφέρετε να αποκτήσετε iPhone με 140 ευρώ!!!

25 Νοεμβρίου 2014
Έτσι θα καταφέρετε να αποκτήσετε iPhone με 140 ευρώ!!!

Είστε ένας από τους θερμούς υποστηρικτές της Apple όμως οι τιμές των τελευταίων μοντέλων iPhone σας φαίνονται απαγορευτικές; Στην αγορά των μεταχειρισμένων προϊόντων υπάρχουν πολλές συμφέρουσες λύσεις που σας δίνουν την ευκαιρία να αγοράσετε το προηγούμενο μοντέλο iPhone με τιμή ακόμα και 140 ευρώ!

Υπάρχουν λάτρεις των iPhone οι οποίοι δεν μπορούν να... επιβιώσουν αν δεν κρατούν στα χέρια τους το τελευταίο μοντέλο που στην προκειμένη περίπτωση είναι τοι iPhone 6 ή το iPhone 6 Plus. Έτσι, με το που κυκλοφορεί το τελευταίο μοντέλο, βγάζουν πωλητήριο για το προηγούμενο προκειμένου να αποκτήσουν ρευστότητα και να χρηματοδοτήσουν την καινούργια επένδυση. Αν είστε τυχεροί, μπορείτε να βρείτε προηγούμενο iPhone (και δεν μιλάμε για πολύ προηγούμενο αλλά ένα μοντέλο της σειράς 5) ακόμη και στο... κουτί του. Ξέρετε πόσα στελέχη επιχειρήσεων έχουν πάρει την πολυπόθητη συσκευή ως bonus από την εταιρεία τους και την...ρευστοποιούν μέσω των αγγελιών. Τι μπορείτε επομένως να κάνετε για να αποκτήσετε την συσκευή; Να ψάξετε είναι η απάντηση. Μια πρώτη έρευνα την κάναμε εμείς για λογαριασμό σας.

Έρευνα του fpress έφερε στο φως της δημοσιότητας τα φθηνότερα μεταχειρισμένα μοντέλα iPhone 5s (16GB, 32GB, 64GB) που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Τα αποτελέσματα της έρευνας βασίζονται στην δημοφιλή πλατφόρμα μικρών αγγελιών "Χρυσή Ευκαιρία". Η φθηνότερη τιμή για το iPhone 5s που βρήκαμε μέσω της Χρυσής Ευκαιρίας είναι 140€. Πρόκειται για ένα iPhone 5s χωρητικότητας 8GΒ και ο κάτοχός του προσφέρει μαζί με τη συσκευή τον φορτιστή και τα ακουστικά. Το φθηνότερο μεταχειρισμένο iPhone 5s μνήμης 32GB πωλείται στην τιμή των 300€ από έναν ιδιώτη στη Δροσιά.

Τέλος όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το iPhone 5s 64GB και δεν έχουν να διαθέσουν 979€, όσο δηλαδή πωλείται στη λιανική αυτή τη στιγμή σε γνωστές αλυσίδες ηλεκτρονικών συσκευών, έχουν την ευκαιρία μέσω της xe.gr να το αποκτήσουν από 450€.

Εννοείται ότι οι αγορές μέσω των μικρών αγγελιών, απαιτούν προσοχή. Είναι προτιμότερο να δώσετε λίγα περισσότερα χρήματα αλλά να εξασφαλίσετε ότι η συσκευή που θα αποκτήσετε εξακολουθεί να βρίσκεται σε εγγύηση για τουλάχιστον έξι μήνες ακόμη. Είναι επίσης προτιμότερο να αγοράζετε μια συσκευή που βρίσκεται στο κουτί της. Και μόνο αυτό αποτελεί ένδειξη ότι ο προηγούμενος κάτοχος είναι επιμελής και προσεκτικός με τις ευαίσθητες ηλεκτρονικές συσκευές.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share