Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Παπαπαρασκευάς: Εδώ θα δοκιμάσεις την καλύτερη καριόκα της Αθήνας!

20 Νοεμβρίου 2014
Παπαπαρασκευάς: Εδώ θα δοκιμάσεις την καλύτερη καριόκα της Αθήνας!

Το ζαχαροπλαστείο Γ. Παπαπαρασκευάς, σήμα κατατεθέν της Ξάνθης ήρθε και στην Αθήνα.

Σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Γλυφάδας, στην οδό A. Παπανδρέου 13 & Λαζαρίδη, η τρίτη γενιά της οικογένειας Παπαπαρασκευά και των πρωτομαστόρων του που εκπροσωπείται από τον νεαρό Γιώργο Παπουτσόγλου, έχει αναλάβει να μεταφέρει την παράδοση και τις γλυκές του νοστιμιές και στην Αθήνα. Στις αποσκευές του το ζαχαροπλαστείο Παπαπαρασκευάς έχει τις μυστικές συνταγές της καριόκας, του σαραγλί, του κουραμπιέ, του νουγκά, του «ανώμαλου» και πολλών άλλων γλυκών πειρασμών. Από το 1926 μέχρι σήμερα, το ζαχαροπλαστείο Παπαπαρασκευάς κατόρθωσε να συνδυάσει το όνομά του με την ποιότητα και τη νοστιμιά των γλυκών του.


Μέσω της διάσημης καριόκας αλλά και του παραδοσιακού σαραγλί ο Παπαπαρασκευάς μεταφέρει χρόνια τώρα, τη γλύκα της πατρίδας του αφού αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί επισκέπτονται την Ξάνθη, μόνο και μόνο για να αγοράσουν τα περίφημα γλυκά του.

Το μυστικό του? Μα φυσικά οι πρώτες ύλες. Τα αγνά υλικά, τα φρέσκα αυγά και το γάλα από την Ξάνθη, οι προσεκτικά διαλεγμένοι ξηροί καρποί από την Ορεινή Θράκη, το φρέσκο βούτυρο από κρέμα αιγοπρόβειου γάλακτος αλλά και η σοκολάτα της οικογένειας Παπαπαρασκευά, δίνουν στα γλυκά του βουτυρένια αρώματα αλλά και την αίσθηση του σπιτικού και του χειροποίητου. Όλα τα γλυκά παρασκευάζονται με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους διασφάλισης και πιστοποίησης προϊόντων τηρώντας όλες τις Ευρωπαϊκές και Εθνικές Οδηγίες (ISO 22000:2005) στο εργαστήριο των εγκαταστάσεών του στο Πετροχώρι Ξάνθης. Στο μοντέρνο ζαχαροπλαστείο Παπαπαρασκευά στη Γλυφάδα, μπορείτε να γευτείτε την αυθεντική καριόκα με την πραγματική γλυκόπικρη σοκολάτα και τα καρύδια που αποτελεί και ιδανική πρόταση για κεράσματα και δώρα. Το παραδοσιακό σιροπιαστό σαραγλί με ψιλοτριμμένα καρύδια και τραγανό φύλλο φτιαγμένο στο χέρι, μυρίζει φρέσκο βούτυρο! Ο κουραμπιές του Παπαπαρασκευά δεν σταματάει να τρώγεται ούτε και τον Αύγουστο. Η πλούσια γεύση του χειροποίητου φρέσκου βουτύρου τον καθιστά απλώς ξεχωριστό.

Το λαχταριστό «ανώμαλο» βραχάκι σοκολάτας με καραμελωμένα αμύγδαλα και το αρωματικό νουγκά με τη λευκή μαστιχωτή πάστα συμπληρώνουν τα ονομαστά γλυκά του Παπαπαρασκευά.
Στην κατηγορία σιροπιαστά γλυκά ο Παπαπαρασκευάς δικαίως κατέχει τα πρωτεία αφού στο νέο του χώρο μπορείτε να βρείτε εκτός από το περίφημο σαραγλί, σαραγλί κιλού, εκμέκ κανταίφι, μπακλαβά αλλά και κορμό και αμυγδαλωτά.

Στο ζαχαροπλαστείο Παπαρασκευάς στη Γλυφάδα μπορείτε να παραγγείλετε τούρτες και γλυκά για όλες τις περιστάσεις με την υπογραφή της ποιότητας των εξαίρετων πρώτων υλών και της παράδοσης του ονόματος Παπαπαρασκευά.


Info

Α. Παπανδρέου 13 & Λαζαρίδη, Γλυφάδα, τηλ: 210 8980220
Κάθε μέρα ανοικτά 08:30 - 22:30
www. papaparaskevas.gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ζαχαροπλαστεία

Ροή ειδήσεων

Share