Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μελιστάλαχτο: Το μυστικό για νόστιμα και χειροποίητα γλυκά θα το ανακαλύψεις εδώ

Χριστουγεννιάτικα εδέσματα στις καλύτερες τιμές!

10 Δεκεμβρίου 2021 15:05
Μελιστάλαχτο: Το μυστικό για νόστιμα και χειροποίητα γλυκά θα το ανακαλύψεις εδώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έφτασε αυτή η εποχή του χρόνου που τα γλυκά έχουν τον πρώτο λόγο στο τραπέζι μας. Τα Χριστούγεννα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες, αλλά και με όλων των ειδών τις παραδοσιακές λιχουδιές, που θέλεις να τις δοκιμάσεις όλες.

Μια στάση στο hot sweet spot του Πειραιά, το αγαπημένο Μελιστάλακτο, επιβάλλεται για να δοκιμάσεις μοναδικά γλυκίσματα, που θα σου φέρουν στο νου μνήμες από τα παιδικά σου χρόνια. Και πώς αλλιώς, άλλωστε, αφού με βασικά συστατικά την αυθεντική γεύση, τα αγνά υλικά και το μεράκι των ειδικών του ζαχαροπλαστείου, εδώ θα βρεις προϊόντα φτιαγμένα με το χέρι, για να γλυκαθείς εσύ και η οικογένειά σου τις μέρες των γιορτών.

μελιστάλακτον-1

Μελομακάρονα και κουραμπιέδες αλλά και όλων των ειδών τα σιροπιαστά, χριστουγεννιάτικες τούρτες και βασιλόπιτες έχουν την τιμητική τους και μάλιστα στις καλύτερες τιμές, για σένα αλλά και ως δώρο στους αγαπημένους σου.

Επιλέγοντας τα καλύτερα υλικά και με βάση μαμαδίστικες συνταγές, οι γιορτινές δημιουργίες του Μελιστάλακτου θα σε παρακινήσουν να δοκιμάσεις όλων των ειδών τα χριστουγεννιάτικα καλούδια, που θα ικανοποιήσουν (εύκολα) και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους!

Info: Ζαχαροπλαστείο Μελιστάλακτο: Λεωφ. Αθηνών - Πειραιώς 67 & Δωδεκανήσου, Πειραιάς

·Τηλ. 210 4810091

·Facebook: zaxaroplasteiamelistalakto

 

Ζαχαροπλαστεία

Ροή ειδήσεων

Share