Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ζαχαροπλαστείο "Μελιστάλακτο": Οι μέρες... μοσχοβολούν Χριστούγεννα!

Λαχταριστά γλυκά για "Λαχταριστά Χριστούγεννα"

10 Νοεμβρίου 2021 12:13
Ζαχαροπλαστείο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο λόγος που οι περισσότεροι άνθρωποι αγαπούν τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι το... άλλοθι που τους δίνουν να γευτούν τα αγαπημένα τους γλυκά ξανά και ξανά χωρίς τύψεις και ενοχές!

Μελομακάρονα και κουραμπιέδες έχουν την τιμητική τους και φέτος θα τους δοκιμάσουμε λίγο νωρίτερα, αφού το ζαχαροπλαστείο "Μελιστάλακτο" στον Πειραιά όχι μόνο έβαλε τα γιορτινά του αλλά έφτιαξε για εμάς τα πιο νόστιμα εορταστικά γλυκά για να μας ευχαριστήσει! Με τα πιο αγνά υλικά και με συνταγές μαμαδίστικες που φτιάχνονται με μεράκι και αγάπη, εδώ θα βρεις μελομακάρονα με καρύδι και φρέσκο χυμό πορτοκάλι αλλά και κουραμπιέδες με φρέσκο βούτυρο και αμύγδαλο... να γλείφεις τα δάχτυλά σου.

Μελιστάλακτον-1

Μην περιμένεις, λοιπόν, μέχρι τα Χριστούγεννα αλλά δοκίμασε τη μοναδική τους γεύση από τώρα, δημιουργώντας έτσι τις κατάλληλες προϋποθέσεις γι' αργότερα, να γεμίσεις δηλαδή το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σου με γλυκά που δεν θα αφήσουν κανέναν παραπονεμένο!

Γιατί τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες μπορεί να είναι τα δύο κλασικά ελληνικά γλυκίσματα των Χριστουγέννων, όμως στο Μελιστάλακτο η γεύση τους είναι παραδοσιακή και αξεπέραστη!

Info: Ζαχαροπλαστείο Μελιστάλακτο: Λεωφ. Αθηνών - Πειραιώς 67 & Δωδεκανήσου, Πειραιάς

 

Ζαχαροπλαστεία

Ροή ειδήσεων

Share