Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Λαχταριστά cakes & cupcakes για να ευωδιάσει το σπίτι... μαμά!

Όλα είναι φρεσκότατα!

13 Οκτωβρίου 2021 11:43
Λαχταριστά cakes & cupcakes για να ευωδιάσει το σπίτι... μαμά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φθινοπώριασε σιγά-σιγά, ο καιρός ψυχραίνει κι εμείς μαζευόμαστε όλο και πιο πολύ στο σπίτι, με φίλους ή την οικογένειά μας απολαμβάνοντας τα απογεύματα με ζεστό καφέ ή αρωματικό τσάι. Και τι καλύτερο συνοδευτικό από ένα κομμάτι αφράτο κέικ ή ένα λαχταριστό cupcake καλυμμένο με ζαχαρόσπαστα!

Κι αφού χρόνος για ταψιά, συνταγές και... πανικό στην κουζίνα δεν υπάρχει, μια στάση στο Μελιστάλακτο στον Πειραιά είναι η καλύτερη επιλογή για να ικανοποιήσεις... γευστικά και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Με αγνές πρώτες ύλες και με μαμαδίστικες συνταγές που... μεταμορφώνονται σε απολαυστικά γλυκά, εδώ θα βρεις cake βανίλια ή σοκολάτα αλλά και εποχικές δημιουργίες, cupcakes με διακοσμητικά και χρωματιστή ζαχαρόπαστα, για να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου όχι μόνο γευστικά αλλά και εμφανισιακά.

 Λαχταριστά cakes & cupcakes

Και το σημαντικότερο, είσαι σίγουρος όλα είναι φρεσκότατα σαν να έχουν βγει μόλις από τον φούρνο, που θα γεμίσουν χαμόγελα όσους τα δοκιμάσουν. Νόστιμα, αφράτα και κλασικά δεν πρόκειται να αφήσουν κανέναν παραπονεμένο και σίγουρα θα δώσουν ένα... πάτημα παραπάνω για να αυξηθούν οι νυχτερινές... υπογλυκαιμίες και οι επιδρομές στην κουζίνα. Εάν φυσικά μείνει... ψίχουλο από την παρέα!

: Λαχταριστά cakes & cupcakes για να ευωδιάσει το σπίτι... μαμά!

Να θυμάσαι ότι οι ειδικοί στο Μελιστάλακτο μπορούν να κάνουν πράξη κάθε επιθυμία σου σχετικά με τη γεύση ή το στόλισμα, αλλά και να δημιουργήσουν τα δικά σου αγαπημένα για κάποια κοινωνική ή επίσημη περίσταση. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πεις την ιδέα και εκείνοι θα φέρουν μπροστά σου τα πιο απολαυστικά επιδόρπια!

Info: Ζαχαροπλαστείο Μελιστάλακτο: Λεωφ. Αθηνών - Πειραιώς 67 & Δωδεκανήσου, Πειραιάς

Τηλ. 210 4810091

 

Ζαχαροπλαστεία

Ροή ειδήσεων

Share