Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022

Πανικός για ένα κομμάτι: Αυτό είναι με διαφορά το καλύτερο γαλακτομπούρεκο σε όλη την Αθήνα

Ουρές καθημερινά!

16 Μαΐου 2022 10:49
Πανικός για ένα κομμάτι: Αυτό είναι με διαφορά το καλύτερο γαλακτομπούρεκο σε όλη την Αθήνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μαγαζί με γαλακτομπούρεκο: Πώς καταλαβαίνουμε, ωστόσο, το σωστό αποτέλεσμα της τραγανότητας του φύλλου, της ιδανικής ρευστότητας της κρέμας και του άρτιου σιροπιάσματος;

Αρκεί να δοκιμάσουμε το γαλακτομπούρεκo του Κοσμικόν για να συνειδητοποιήσουμε ότι όσο εύκολη κι αν φαίνεται η παρασκευή του γαλακτομπούρεκου, για να το πετύχεις θέλει μαεστρία και μεράκι!

Πανικός για ένα κομμάτι

Σταθερή αξία για τους λάτρεις των σιροπιαστών γλυκών και όχι μόνο, το γαλακτομπούρεκο του Κοσμικόν, έχει γράψει την δική του επιτυχημένη πορεία στον χρόνο από το 1961.

το καλύτερο γαλακτομπούρεκο σε όλη την Αθήνα

Έχοντας κερδίσει αρκετές διακρίσεις, παρασκευάζεται από αγνές και επιλεγμένες πρώτες ύλες, χειροποίητο φύλλο και βούτυρο γάλακτος από τη Θεσσαλία και τη Μυτιλήνη, ενώ η συνταγή του –μέχρι και σήμερα παραμένει κρυφή– στην οποία βασίζεται, αποτελεί και το μυστικό που έχει διαδώσει την φήμη του σε ολόκληρη την πόλη.

το καλύτερο γαλακτομπούρεκο σε όλη την Αθήνα

Σημειώστε ότι στο σιρόπι του δεν προστίθεται χυμός λεμόνι, καθώς αλλάζει όλη την αυθεντική του γεύση. Εδώ, θα δοκιμάσετε επίσης κανταΐφι κρέμα, προφιτερόλ και τσουρέκι.

 

Ροή ειδήσεων

Share