Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Zuccherino: Η πιο νόστιμη επιλογή και το Πάσχα!

8 Απριλίου 2015
Zuccherino: Η πιο νόστιμη επιλογή και το Πάσχα!

Τα ζαχαροπλαστεία Zuccherino, 28 χρόνια τώρα, είναι κοντά μας σε κάθε περίσταση. Σε χαρές, γιορτές, επισκέψεις, αγαπημένες και τρυφερές στιγμές, μάς προσφέρουν ό,τι πιο αγνό και νόστιμο, μέσα από τη μεγάλη ποικιλία τους σε γλυκά και αλμυρά εδέσματα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις μας.

Βασιλεύουν στα Νότια Προάστια, αλλά έχουν φανατικούς επισκέπτες από όλη την Αθήνα. Το μυστικό της επιτυχίας τους, είναι τα φρέσκα και ποιοτικά υλικά, η εμπειρία, η αφοσίωση αλλά και η καλή επικοινωνία με τους πελάτες, έτσι ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες που προκύπτουν και να ακολουθούν τις τάσεις, χωρίς να χάνουν το παραδοσιακό στοιχείο που τους χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, μπορείτε να βρείτε στα καταστήματά τους τα χειροποίητα σοκολατένια αβγά σε διάφορα μεγέθη - με υπέροχο υφασμάτινο περιτύλιγμα - το παραδοσιακό μαστιχωτό τσουρέκι και τα αφράτα πασχαλινά κουλουράκια που θα στολίσουν τα τραπέζια σας, θα ζεστάνουν την ατμόσφαιρα και θα ικανοποιήσουν τους καλεσμένους σας. Ακόμη, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πάστες και τούρτες με φρέσκα φρούτα ή παγωτό σε πολλές γεύσεις που θα ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο το πασχαλινό γεύμα.

Στα συν, βάλτε και τη μεγάλη ποικιλία σε είδη χωρίς γλουτένη, γιατί τέτοιες μέρες, κανείς δεν πρέπει να στερείται τις λιχουδιές!
Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε και το ανακαινισμένο κατάστημα της Αγ. Αλεξάνδρου, για να απολαύσετε τον καφέ και το γλυκό σας, πριν ή μετά τη βόλτα σας στην υπέροχη παραλία του Φαλήρου.

Γιατί Άνοιξη σημαίνει βόλτες, χαλάρωση και νόστιμες στιγμές!

Info

Ζαχαροπλαστεία Zuccherino
Πρωτέως & Σειρήνων 48, Π.Φάληρο Τ. 210 98 45 238, 210 98 30 869
Αγ. Αλεξάνδρου 41 & Ναϊάδων, Π.Φάληρο Τ. 210 98 30 049
2ας Μαΐου 12, Πλατεία Ν.Σμύρνης Τ. 210 93 57 590

Facebook: https://www.facebook.com/zuccherino.gr

 

Ζαχαροπλαστεία

Ροή ειδήσεων

Share