Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

3+1: Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τις καλύτερες επιλογές για να φάτε μέχρι 15 ευρώ

Μια δοκιμή θα σας πείσει!

11 Μαρτίου 2023 00:32
3+1: Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τις καλύτερες επιλογές για να φάτε μέχρι 15 ευρώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν θέλετε να κάνετε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και παράλληλα να τσιμπήσετε και κάτι το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τρεις υπέροχες επιλογές για να φάτε κάτι οικονομικό μέχρι 15 ευρώ το άτομο. Ταβέρνες του κέντρου της πόλης που σίγουρα θα πρέπει να επισκεφτείτε. Ωστόσο εκτός από το κρεατικό σας δείτε που μπορείτε να φάτε το θαλασσινό σας σε πάρα πολύ οικονομικές τιμές.

Σάββας

Τόσα χρόνια μετά, «Σάββας από το Μοναστηράκι» σημαίνει ποιότητα και γνήσιες, μερακλήδικες γεύσεις που αιχμαλωτίζουν τις αισθήσεις: παραδοσιακό κεμπάπ, αυθεντικό λαχματζούν, χειροποίητη πίτα, παστουρμαλί, γιαουρτλού, γύρος χοιρινό και κοτόπουλο με μοναδική σως, και πολλές πολίτικες, και όχι μόνο, προτάσεις που κερδίζουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους που παντρεύει την γευστική παράδοση με τη νέα εποχή. Εμείς μένουμε πιστοί στο όραμά μας να συνεχίζουμε μαζί το ταξίδι της γεύσης, για να ξαναζήσουμε τις αξίες της παράδοσής μας

Info: Ερμού 91 Μοναστηράκι, Αθήνα 105 55 Ελλάδα

Κεμπάπ ο Σάββας

Ο Θανάσης

Ιδανικές συνθήκες για μια βόλτα στο Μαναστηράκι. “Ο Θανάσης” είναι εκεί. Το ίδιο και η δροσιά από τα δέντρα της Πλατείας Δημοπρατηρίου σε συνεργασία με τα εξωτερικά οικολογικά κλιματιστικά. Οι μπύρες παγωμένες περιμένουν τους διψασμένους . Οι μεζέδες πάντα απολαυστικοί.

Στους πρόποδες της Ακρόπολης , με το πολύχρωμο ποτάμι από τους πολυάριθμους τουρίστες να αλλάζει την διάθεση και να κάνει την επίσκεψη στο καλύτερο ψητοπωλείο της Αθήνας (και όχι μόνο) μια αξέχαστη εμπειρία. Ο Θανάσης. Ολοκληρωμένη πρόταση. Μοναδική ποιότητα. Ασύγκριτη γεύση.

Info: Μητροπόλεως 69, Αθήνα 105 55

Κεμπάπ ο Θανάσης

All that Jatz

Το All that Jatz στο Μοναστηράκι είναι ένας νέος χώρος που προσφέρει ελληνική κουζίνα και φημίζεται ήδη για τα καλύτερα ψητά κρεατικά. Ο χώρος είναι άνετος, με κυρίως μοντέρνα στοιχεία και χαλαρή ατμόσφαιρα ενώ το μενού στο All that Jatz περιλαμβάνει νόστιμα ορεκτικά, σαλάτες, σπιτικές συνταγές και κλασικά πιάτα που ετοιμάζονται από αγνά υλικά.

Info: Αγίου Φιλίππου & Άστιγγος, Αθήνα 10555 Ελλάδα

All that Jatz

 

Ταβέρνες

Ροή ειδήσεων

Share